Visa studentum.se som: Mobil

Stylist

Movant
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Bromma
1500 poäng
Heltid
Studiemedelsberättigad

Om utbildningen

Utbilda dig till stylist!

Har du ett stort intresse för makeup, hår och mode? Hos Movant kan du läsa en CSN-berättigad vuxenutbildning till stylist, kvalitets stämplad av branschens yrkesråd-SEYF som certifierad utbildning. Vi utför även en bransch diplomering i Makeup artist, Makeup Stylist samt Stilrådgivare! Yrket passar dig som är, kreativ, social och tycker om att arbeta med service. Du ska ha en känsla för färg och form, vara intresserad av digitala tekniker, samt att inte vara rädd för att ta kontakt med nya människor. Vi på Movant arbetar nära branschen och värnar om elevens individuella utveckling. Vi har små klasser där läraren har en nära relation med eleverna som gör att dina förutsättningar ges utrymme till att lyckas i branschen. Efter utbildningen kan du välja mellan att vara anställd eller egen företagare.

Utbildningen ger dig de grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för att jobba som stylist.

För mer information om Stylist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursplan

Kursplanerna varierar något från kommun till kommun, se Movants hemsida för mer information kring vad som gäller på din ort.

Så ansöker du

Är du folkbokförd i Sverige och har fyllt 20 år kan du ansöka till våra vuxenutbildningar via din hemkommun. Ansök till Komvux på kommunens hemsida och följ sedan instruktionerna. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Fyll gärna i en intresseanmälan med dina frågor.

Utbildningsstart

De olika utbildningsorterna har varierande antagningstider. Ta kontakt med din lokala antagningsenhet, vuxenutbildning eller vägledningscentrum för att se hur just du kan söka denna utbildning. 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till CSN.

Movant

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din...


Läs mer om Movant och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Stylist

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Movant

Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(1,2)
Baseras på 14 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stylist från Movant, fyll i följande uppgifter: