Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Mora Folkhögskola

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner          

Emilia   |   2017-05-05
Är så glad över att jag gått här, vilket år! Har lärt mig så extremt mycket; allt från sömnad till design. Sådan lyx också med så kompetenta lärare, fantastisk miljö och bli given verktyg för dig man vill ta sog senare. Så värt!
          (5)
Gabriella   |   2017-04-24
En bra och grundläggande utbildning i såväl sömnad, tillskärning och design. Hängivna och kunniga lärare samt likasinnade, målinriktade klasskamrater.
          (5)
Johanna   |   2017-04-24
Otroligt lärorik utbildning med kompetenta lärare. Den är rolig och ger en bra grund att stå på!
          (5)
ronja   |   2017-04-24
Så himla bra plats att vara på för att utvecklas. Här får man verkligen verktyg och kunskap om allt som behövs för att söka vidare.
          (5)
Karin   |   2017-03-28
Fantastiskt år med ett innehåll anpassat för mig som ville söka textila design högskolor! Högt tempo, bra feedback och trevlig miljö. Lärt mig så mycket, det bästa året i mitt liv!
          (5)
Karin Persson   |   2017-02-14
Jag har redan rekommenderat utbildningen till 2 personer som jag vet att 1 i alla fall har sökt till nästa terminstart. Jag tycker det är en jättebra utbildning och man får så mycket gensvar och information utav de övriga deltagarna som har så mycket olika erfarenheter inom området. Läraren är superbra den bästa man kan ha.
          (5)
Ela   |   2017-02-12
Jag tycker det är en fantastisk utbildning. Gruppen är bra blandad med anhöriga och folk som jobbar inom området. Bra föreläsningar och en underbar skola med fantastisk mat.
          (5)
Annelie   |   2017-02-08
Vid sidan av den teoretiska och medicinska kunskapen kursen erbjuder sina studenter ger den samtidigt upplevelsen av att tillhöra ett värdefullt forum då klassen består av en blandning av kursdeltagare som är verksamma inom förskola och grundskola, gruppboenden, familjehem samt anhöriga m fl. Detta bidrar till en unik kunskapsbank med erfarenhet...
Visa mer
          (5)
Fia-stina   |   2017-02-02
En omfattande utbildning inom NPF. Trevliga kurskamrater, bra upplägg och duktiga lärare samt gästföreläsare.
          (5)
Logga in
Happy Students
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se