Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Magisterexamen i Hållbar utveckling, förvaltning och policy

Längd
4 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 500 EUR inkl. moms
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
4 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
19 500 EUR inkl. moms
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

sustainable development

Var en influencer för framtida globala utmaningar

Guidad av expertfakulteten kommer du att lära dig hur ett effektivt genomförande av hållbarhetsstrategier hjälper till att övervinna samhälleliga, ekonomiska och miljömässiga utmaningar. I detta unika masterprogram kommer du att få färdigheter som behövs för att utforma och implementera hållbara utvecklingsstrategier på hushålls-, affärs-, stads-, regional, nationell och global nivå. MU:s prioritering av hållbarhet som en integrerad del av universitetet erbjuder unika möjligheter för studenter att få praktisk inlärningserfarenhet.

Va redo inför förändringar

Master of Science (MSc) (Magisterexamen) i hållbar utveckling, ledning och policy ger utbildning för en ny generation yrkesverksamma som med tillförsikt kommer att svara på framtida globala hållbarhetsutmaningar. Ämnen inkluderar intressentspecifik implementering; offentliga, privata och tredje sektorns implikationer; policy- och styrningsrelaterade frågor; miljö- och hållbarhetsfrågor samt frågor om ekonomisk utveckling.

För mer information om Magisterexamen i Hållbar utveckling, förvaltning och policy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Wien
  • Engelska

februari 2025

  • Klassrum
  • Wien
  • Engelska

Varför välja Modul University?

Utöka dina kunskaper med en specialisering

Valfria inriktningar ger eleverna flexibiliteten att få en djupare insikt i områden som entreprenörskap, innovation och ledarskap, innovation och upplevelsedesign för turism, fastighetsförvaltning, hållbar förvaltning och policy eller turism- och tjänsteförvaltning. Dessutom kan eleverna dra fördel av att integrera en skräddarsydd praktik i sin läroplan.

Vi utmanar dig att koppla teori med praktik

Våra elever får självförtroende genom livliga klassrumsdebatter och simuleringar som hjälper till att ta bort hållbarhet från symboliska ramar, vilket utmanar eleverna att koppla teori direkt med praktiken. Utexaminerade kommer att vara redo att anpassa färdigheter som lärts både i och utanför klassrummet till framtida karriärutmaningar.

Nyckelfakta

  • Bland världens 25 högst presterande universitet i toppciterade publikationer (U-Multirank)
  • Multidisciplinärt sammanhang, unik läroplan och skräddarsydda forskningsmöjligheter Tonvikt på kritiskt tänkande, kollaborativt lärande och att ta itu med 2000-talets utmaningar
  • Exponering för nya miljövänliga konceptuella verktyg och ledningsförmåga Små klassstorlekar undervisade av nyckelexperter
  • Globalt orienterad universitetsmiljö med engelska som undervisningsspråk Utexaminerade redo att fylla efterfrågade positioner i en mängd olika offentliga och privata organisationer
  • Unikt nätverk av startups, branschpartners och investerare på MU Startup Hub

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about Magisterexamen i Hållbar utveckling, förvaltning och policy? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Modul University Vienna
Am Kahlenberg 1
1190 Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna är känt som Österrikes ledande internationella privata universitet i hjärtat av Europa. MU Vienna erbjuder väl beprövade studieprogram för kandidat-, master-, MBA- och doktorsexamennivå. Det internationella campuset är engelsktalande, hem för mycket drivna studenter från mer än...

Läs mer om Modul University Vienna och visa alla utbildningar.

Highlights