Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management

Längd
6 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
53 500 EUR inkl. moms
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
6 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
53 500 EUR inkl. moms
Nästa startdatum
september 2024 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

tourism and management

Kandidatexamen i Turism och Hospitality Management

FÖRSTÅ TURISM OCH GÄSTFRIHETSINDUSTRIN

Under ditt första studieår kommer du att lära dig grunderna i modern affärspraxis. Introduktionskurser i ekonomistyrning, företagsekonomi, personalförvaltning, marknadsföring, ekonomi och europeisk affärsjuridik förbereder dig för avancerade ämnen och din framtida karriär.

VARA SPECIALIST PÅ GÄSTFRIHET

Framgångsrika affärer kräver bra kommunikation – ytterligare kurser kommer att förbättra din förmåga att förmedla dina affärsidéer och forskningsresultat på ett professionellt sätt. Du kommer att lära dig om olika former av affärskommunikation, förbättra din presentationsförmåga och akademiskt skrivande och förbättra din kommunikationsförmåga. För att hänga med i den ständigt föränderliga affärsmiljön kommer du att lära dig nyckelbegrepp och principer för problemlösning, kritiskt tänkande, beslutsfattande, kreativitet och lagarbete.

HANTERA TURISTERMÅL ÖVER HELA VÄRLDEN

Kandidatexamen i Turism och Hospitality Management är en förlängning av specialiseringen i Hotel Management, som lägger till ytterligare två terminer där du kommer att lära dig om hela strukturen för hotell- och turistbranschen. Kurser i restaurang- och serviceledning, kulinarisk teori och praktik och rumsdivisionsledning kommer att ge dig nödvändiga praktiska färdigheter och expertis för att framgångsrikt engagera dig i professionell praktik. Du kommer också att studera avancerad hotellledning, som täcker ämnen som hotellfastighetsplanering, resultatstyrning och hur man utvecklar strategiska affärsmöjligheter.

För mer information om Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 startdatum

september 2024

  • Klassrum
  • Wien
  • Engelska

februari 2025

  • Klassrum
  • Wien
  • Engelska

Varför välja Turism och hospitality management?

Detta program är det perfekta valet för gymnasieutexaminerade (examen på A-nivå, Matura-examen, Abitur eller motsvarande) som inte har någon praktisk utbildning inom turist- och besöksnäringen innan de går in i programmet (via lärlingsutbildning, yrkesskola, associerade grader, etc). Fördelen med det här 3-åriga programmet är också att universitetet hjälper dig att skaffa yrkeserfarenhet under en praktik.

Dina inriktningar

Att välja kandidatexamen i Turism & Hospitality Management vid Modul University innebär att du har möjlighet att välja särskilda specialiseringar. I slutet av ditt program får du ett certifikat i någon av följande inriktningar:

  • Hotellledning
  • Turism & Event Manager

Intresseanmälan

Request information

Want to know more about Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Modul University Vienna
Am Kahlenberg 1
1190 Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna är känt som Österrikes ledande internationella privata universitet i hjärtat av Europa. MU Vienna erbjuder väl beprövade studieprogram för kandidat-, master-, MBA- och doktorsexamennivå. Det internationella campuset är engelsktalande, hem för mycket drivna studenter från mer än...

Läs mer om Modul University Vienna och visa alla utbildningar.

Highlights