Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management

Modul University Vienna
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Wien
6 terminer
Heltid
53 500 EUR inkl. moms
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Wien
53 500 EUR
februari 2022

Wien
53 500 EUR
september 2022
tourism and management

Om utbildningen

Kandidatexamen i Turism och Hospitality Management

FÖRSTÅ TURISM OCH GÄSTFRIHETSINDUSTRIN

Under ditt första studieår kommer du att lära dig grunderna i modern affärspraxis. Introduktionskurser i ekonomistyrning, företagsekonomi, personalförvaltning, marknadsföring, ekonomi och europeisk affärsjuridik förbereder dig för avancerade ämnen och din framtida karriär.

VARA SPECIALIST PÅ GÄSTFRIHET

Framgångsrika affärer kräver bra kommunikation – ytterligare kurser kommer att förbättra din förmåga att förmedla dina affärsidéer och forskningsresultat på ett professionellt sätt. Du kommer att lära dig om olika former av affärskommunikation, förbättra din presentationsförmåga och akademiskt skrivande och förbättra din kommunikationsförmåga. För att hänga med i den ständigt föränderliga affärsmiljön kommer du att lära dig nyckelbegrepp och principer för problemlösning, kritiskt tänkande, beslutsfattande, kreativitet och lagarbete.

HANTERA TURISTERMÅL ÖVER HELA VÄRLDEN

Kandidatexamen i Turism och Hospitality Management är en förlängning av specialiseringen i Hotel Management, som lägger till ytterligare två terminer där du kommer att lära dig om hela strukturen för hotell- och turistbranschen. Kurser i restaurang- och serviceledning, kulinarisk teori och praktik och rumsdivisionsledning kommer att ge dig nödvändiga praktiska färdigheter och expertis för att framgångsrikt engagera dig i professionell praktik. Du kommer också att studera avancerad hotellledning, som täcker ämnen som hotellfastighetsplanering, resultatstyrning och hur man utvecklar strategiska affärsmöjligheter.

För mer information om Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Turism och hospitality management?

Detta program är det perfekta valet för gymnasieutexaminerade (examen på A-nivå, Matura-examen, Abitur eller motsvarande) som inte har någon praktisk utbildning inom turist- och besöksnäringen innan de går in i programmet (via lärlingsutbildning, yrkesskola, associerade grader, etc). Fördelen med det här 3-åriga programmet är också att universitetet hjälper dig att skaffa yrkeserfarenhet under en praktik.

Dina inriktningar

Att välja kandidatexamen i Turism & Hospitality Management vid Modul University innebär att du har möjlighet att välja särskilda specialiseringar. I slutet av ditt program får du ett certifikat i någon av följande inriktningar:

  • Hotellledning
  • Turism & Event Manager

Modul University Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna är känt som Österrikes ledande internationella privata universitet i hjärtat av Europa. MU Vienna erbjuder väl beprövade studieprogram för kandidat-, master-, MBA- och doktorsexamennivå. Det internationella campuset är engelsktalande, hem för mycket drivna studenter från mer än...


Läs mer om Modul University Vienna och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management ? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

Modul University Vienna

Am Kahlenberg 1
1190 Vienna

Tel: +43(1) 320 35 55
Mobil +43(1) 320 35 55
www.modul.ac.at

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Kandidatexamen i företagsekonomi inriktning turism och Hospitality Management , please fill out the following information: