Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Fristående kurser på distans

MoA Lärcentrum
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
Fristående kurser på distans

Fristående kurser på distans

I dagens samhälle behöver människan få flera möjligheter till att vidareutbilda sig. Att läsa på distans på MOA Lärcentrum skapar dessa möjligheter.

Fristående kurser på distans är till för dig som exempelvis redan har ett arbete och vill vidareutbilda dig. Det är naturligtvis också till för dig som vill ha en stor flexibilitet i ditt liv! MOA Lärcentrum skapar dessa möjligheter och ser individen bakom skärmen. Du kan läsa distans oberoende ort och har engagerande lärare som finns till för dig. MoA Lärcentrum har många års erfarenhet och har drivit distansutbildningar sen 1997 som visar på många nöjda elever.

Kursutbud

På MoA Lärcentrum kan du läsa kurser inom data, ekonomi och handel, vård och omsorg, språk, naturvetenskap, samhällskunskap, matematik m.m. För att se alla kurser som erbjuds, läs mer på skolans hemsida. 

Studieupplägg

Du läser utbildningen via skolans  lärplattform i vilken du hittar material, filmer, lämnar in uppgifter m.m. Lärplattformen når du via din dator, mobil eller surfplatta. Uppstart av din utbildning och hur du kommer igång med dina kurser sker antingen vid en fysisk träff eller på distans beroende på i vilken kommun du bor i. Under utbildningen kan det finnas obligatoriska moment som ska göras på skolan i vissa kurser medan det i de flesta kurser går att genomföra hela kursen på distans. Kurserna avslutas med examination.

För mer information om Fristående kurser på distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

Gratis inläst kurslitteratur.

MoA Lärcentrum

MoA Lärcentrum

MoA Lärcentrum är vägen till ditt nya jobb

Vi är en modern skola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär, med förstklassiga utbildningar som leder dig till dina framtida mål och drömmar. Hos oss möts du av en fin gemenskap och lärare med såväl hög kompetens som...


Läs mer om MoA Lärcentrum och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fristående kurser på distans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

MoA Lärcentrum

Kvarngatan 12
593 30 Västervik


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Elev hos MoA Distans Kalmar län
(5)
Jag har läst gymnasiekurser hos flera olika distansaktörer. MoA har varit den allra bästa. Jättebra lärare, service av administrations-teamet och rektor.
Linda Fuhrman
(5)
Alltid hjälpsamma när man är inne för att göra prov. AlltId ett leende på läpparna och man känner sig välkommen när man kommer dit. Man känner sig sedd även om man bara kommer in ibland.

Kursinnehåll

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fristående kurser på distans från MoA Lärcentrum, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 66 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: