Visa studentum.se som: Mobil

Masterprogram i psykologi med inriktning mot emotion

Mittuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Distans
120 hp
Heltid
Antagningshistorik
Kommande starter

Plats & start


Distans
Vår 2022

Distans
Vår 2022

Om utbildningen

Emotion är ett viktigt område inom psykologin. Emotioner påverkar hur vi agerar och hur vi upplever vår vardag, till exempel i interaktion med andra människor, i de val vi gör och vad vi uppmärksammar, men framförallt är de viktiga för vårt välmående, både psykiskt och fysiskt. Utbildningen syftar till att ge dig en solid bas i emotionsteori och en vetenskaplig skolning som avser skärpa din förmåga till analytiskt och systematiskt tänkande samt förmåga att självständigt kunna utvärdera, och bidra till forskningsfältet.

Så ansöker du

Examen om minst 180 hp i huvudområdet psykologi, eller examen om minst 180 hp i annat huvudområde och 60 hp i psykologi. Engelska B/Engelska 6 från svenskt gymnasium eller motsvarande.

Examen & Intyg

Masterexamen

Mittuniversitetet

Hos oss på Mittuniversitetet möts människor, kompetens och nytänkande vid våra två campus – Sundsvall och Östersund. Vi har utbildningar som spänner över en rad olika områden –områden som samhällsvetenskap, beteendevetenskap, media, till vård, lärarutbildning samt IT, naturvetenskap och humaniora...


Läs mer om Mittuniversitetet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Mittuniversitetet

Härnösand, Sundsvall & Östersund

Tel: 0771-975000


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,2)
Baseras på 47 recensioner.
Se alla skolans recensioner