Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Mindful

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Kamelia
(5)
Gick väldigt bra att studera på distans. Man lärde sig mycket och hade även grupparbeten. Underbar lärare (Carina) som gjorde hela lektionen även rolig. Man fick diskutera mycket samtidigt man fick arbetsuppgifter att göra själv. Hade man problem eller något som inte kändes bra så fick man hjälp också. Kände att dem ansvariga var lyhörda mot si...
Visa mer
Idil
(5)
Bästa skolan hade inte klart min matte utan er. Tack så jättemycket 😊 rekommenderar er som behöver läsa matte 2a tveka inte!
Jennifer
Jag tycker att alla lärare är kompetenta och snälla. Man känner sig uppskattad och uppmuntrad att man klarar det. Jag tyckte kursen gick bra trots distans och covid. Tack för en underbar kurs!
Rebecca
Trots mycket krånglade för mig med både appen och information så klarade jag det och fick ett otroligt bra bemötande och stödjande från skolan vilket gjorde att jag fick styrkan tillbaka att kämpa in i det sista.
Mufalme
Det har vart en lång samt intressant utbildning, sen vi började, det har strulat lite med teknik Annars och det gjorde så att man inte hängde med. Annars har det gått bra. Bra att det fanns mattestuga så man kunde gå och få hjälp.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in