Visa studentum.se som: Mobil
Mindful

MINDFUL - gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden 

Våra elever får det de behöver för att möta arbetsmarknaden, både i Sverige och internationellt. Vi som arbetar på Mindful är utbildade lärare, coacher och vill förmedla kunskap till Dig som strävar efter en karriärutveckling och en personlig utveckling. 

Mindful fokuserar på att skräddarsy varje insats utefter elevers individuella behov. Dessutom genomför företaget utvärderingar både under och efter avslutat uppdrag, inte för att enbart behålla kvalitén utan även höja den!

Vi är en lärande organisation - vi tror att kunskap växer ju mer man delar med sig av den. Vårt mål i arbetet med våra elever är att individens självkänsla och styrka ska öka i samma takt som utvecklingen.

Mindful AB grundades i augusti år 2002 och bär sedan dess på syftet att driva utbildning, kurser och coachverksamhet med fokus på individer, grupper och företag som vill nå utvecklingsframgångar med hälsosamma och effektiva metoder. Vi är omtalade för vår spetskompetens inom utbildning, men även coachning och rekrytering. Vi har stöttat 1000-tals elever till att nå sina mål och önskade framgångar!


För mer information om Mindful, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Mindful

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Mindful

Finlandsgatan 64
164 74 Kista

Tel: 08 - 642 89 50
www.mindful.se

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Mindful, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.