Visa studentum.se som: Mobil

Grundkurs i akademisk engelska med Medical Study Hungary på McDaniel College Budapest

Medical Study Hungary
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Budapest, Distans
Heltid
Distans
Startdatum: Distansbelagd i rådande restriktioner - Distans

Grundkurs i akademisk engelska med Medical Study Hungary på McDaniel College Budapest

Öka dina chanser genom akademisk engelska

Vill du studera utomlands men saknar den akademiska engelskan? Läs en grundkurs i akademisk engelska på McDaniel College i Budapest, Ungern.

På grund av den förbättrade pandemisituationen i Ungern återgår nu alla universitet till platsbunden undervisning på campus. Observera att dessa ändringar träder i kraft redan under den första terminen denna höst.

Eftersom detta besked kom så tätt inpå terminsstart kommer dock möjligheten till online-studier (även distans) att finnas kvar under den första terminen. Detta är främst för att studenter ska få tid att lösa sin boendesituation så att de kan delta i undervisningen på plats i Ungern.

Utbildningen riktar sig till studenter som vill ha en universitetsexamen på engelska men inte besitter rätt kunskap i akademisk engelska. Utbildningen tillåter internationella studenter att förbereda sig inför kommande studier inom till exempel företagsekonomi, ekonomi, statsvetenskap, kommunikation, psykologi eller ett medicinskt basår. 

Akademisk engelska som program eller intensivkurs

Det finns två olika typer av upplägg på utbildningen grundkurs i akademisk engelska. Det ena programmet sträcker sig över två terminer och det andra endast över en vårtermin. 

 

För mer information om Grundkurs i akademisk engelska med Medical Study Hungary på McDaniel College Budapest, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökningsformulär finns på Study in Hungarys hemsida.

Kostnader

Ansökningskostnaden för utbildningen är 250 Euro. Kostnaden för det längre programmet över två terminer är 5 980 Euro och för vårterminen är kostnaden 3520 Euro. Andra avgifter kan tillkomma och för att få exakt information om kostnader rekommenderar vi att du kontaktar skolan direkt. 

Medical Study Hungary

Medical Study Hungary

Ta chansen och studera utomlands i Ungern med Medical Study Hungary och deras hundraåriga universitet i Budapest, Szeged och Pécs. Här kan du läsa högklassiga utbildningsprogram inom exempelvis medicin, farmaci, sjukgymnastik och vård. Fler än 10 000 studenter har varit...


Läs mer om Medical Study Hungary och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundkurs i akademisk engelska med Medical Study Hungary på McDaniel College Budapest

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Medical Study Hungary

Bethlen Gábor tér 2
H-1071 Kontaktperson: Károly Zimborás (Nordic Area Representative) Budapest

Tel: + 36 1 413 3015
Fax +36 1 4133030
www.studyhungary.hu

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs i akademisk engelska med Medical Study Hungary på McDaniel College Budapest från Medical Study Hungary, fyll i följande uppgifter: