Visa studentum.se som: Mobil

Diplomutbildning: Trädgårdsdesign - grundutbildning, distans i realtid

Medborgarskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
80 timmar
Deltid
17 495 SEK Momsfri
Klassrum
Startdatum: 2021-10-06 - Stockholm

Diplomutbildning: Trädgårdsdesign - grundutbildning, distans i realtid

Grundläggande designprinciper inom trädgård. Uppmätningskunskaper, ritteknik, rita i skala, hårda markytor, ljussättning, vatten, planteringsdesign och växtkunskap. Färglära, visuella uttryck och trender.

Kursen hålls på distans och vi använder plattformen TEAMS.

Det innebär att kursen genomförs på samma dag och tid som angivits, men att du deltar via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Denna kurs ger grundläggande kunskap för alla aspekter om hur du skapar och driver ett trädgårdsdesignprojekt från ax till limpa. Du får en tydlig inblick i ämnet och en känsla för om du vill vidareutveckla din trädgårds- och designådra professionellt och får verktygen för att förverkliga ditt personliga projekt på din egen eller någon annans tomt. Deltagarna skapar sin egen moodboard (collage).

För mer information om Diplomutbildning: Trädgårdsdesign - grundutbildning, distans i realtid, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Kursen kräver inga förkunskaper. Ett intresse för design, arkitektur, trädgård, landskap eller växter ger dig en bra start. Undervisningen och varje moment anpassas till den enskilda personen.

Utbildningens lärare

Kursledare är Eva von Sydow som driver eget företag som trädgårdsmästare med inriktning på formgivning/design. Eva är utbildad trädgårdsmästare enligt lärlingssystem under 3 år. Hon ger ofta workshops och håller föreläsningar på olika teman i olika sammanhang och är därmed van att undervisa. Ritat, designat och anlagt trädgårdar har Eva gjort i snart 15 år. Eva ansvarar också för Medborgarskolans omfattande Diplomutbildning Stora Trädgård och Trädgårdsdesign, även fördjupning. Samt många kortare kurser.

Kursinnehåll

Ett strukturerat upplägg där vi går igenom ett nytt ämne/moment vid varje tillfälle, passen kombinerar alltid teori med praktiska övningar. Vi gör ett studiebesök för att förankra dina kunskaper. I slutet av kursen har du en egen portfolio med ett designprojekt innehållande layoutritning, planteringsritningar och visuella uttryck.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad utbildning, med 80 % närvaro i godkända moment, får du ett diplom.

Kostnader

Deltagaravgift: 17 495 kr

Anmälningsavgift 1 000 kr faktureras i samband med anmälan.

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Behöver du ta lån för att finansiera avgiften? Välkommen in på Human Finans hemsida för mer information om förmånliga studielån.

Medborgarskolan

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolans diplomutbildningar En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesutbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill...


Läs mer om Medborgarskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning: Trädgårdsdesign - grundutbildning, distans i realtid

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Box 19193
104 32 Stockholm

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning: Trädgårdsdesign - grundutbildning, distans i realtid från Medborgarskolan, fyll i följande uppgifter: