Visa studentum.se som: Mobil

Magisterprogram i internationell marknadsföring

Mälardalens högskola
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Västerås
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Västerås
Antagningshistorik

Magisterprogram i internationell marknadsföring

Vi lever i en globaliserad värld och som internationell marknadsförare kommer du att möta frågor som härrör från olika organisationer, länder och kunder. Denna utbildning kommer att ge dig ett försprång genom att du får utveckla din kompetens och kunskaper kring marknadsföring, strategi och kultur samt forskningsmetodik.Programmet ger dig inte enbart teoretiska kunskaper i internationell marknadsföring och affärsverksamhet, utan bidrar också till att utveckla de färdigheter som behövs för en lyckad samverkan inom och mellan multinationella grupper. Det ger dig även kunskaper om olika perspektiv på marknadsföring såväl som strategier för internationell affärsverksamhet.  Programmet är utformat för att öka dina kunskaper och färdigheter genom att läsa, diskutera, samla information och analysera, samt att förbereda dig för arbete i en internationell miljö. Förutom tentamina utvärderas din prestation genom seminarier, projekt och redovisningar.Efter examen från programmet kommer du att ha god förståelse för centrala begrepp och teorier inom internationell marknadsföring och affärsverksamhet, samt de färdigheter som behövs för att samla in och bearbeta information för ledningsbeslut. Du kommer att ha förmåga att analysera problem i nya eller obekanta miljöer eller situationer och kunna samarbeta och kommunicera framgångsrikt i multietniska sammanhang. Du kommer att vara rustad för arbete i en internationell organisation och för arbete inom internationell handel i tvärkulturella miljöer.  All undervisning sker på engelska.

Så ansöker du

Examen på grundnivå om minst 180 högskolepoäng, varav minst 90 högskolepoäng med successiv fördjupning inom företagsekonomi. Dessutom krävs Engelska B eller Engelska 6. I de fall programmet går att söka som senare del gäller att den sökande måste uppfylla de särskilda behörighetskrav som gällde för programmets första termin samt ha läst motsvarande programmets tidigare terminer.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Mälardalens högskola

Ditt livs resa börjar på Mälardalens högskola - en av de bästa i landet

Mälardalens högskola är en startstation för dig som vill vidare. Vi är en av de bästa i landet på att ge utbildning som leder till jobb. Cirka 80 procent av våra studenter får jobb inom ett år efter examen. Inte så...


Läs mer om Mälardalens högskola och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Mälardalens högskola

Box 883
721 23 Västerås


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 49 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: