Visa studentum.se som: Mobil

makeupinstitute

Utbilda dig hos Make Up Institute till Master MakeUp Artist, Hårstylist & Ögonfransstylist!

En komplett utbildning för dig som vill arbeta inom Mode, Film, TV, Reklam, Fotografering och Teater.

Tack vare stor efterfrågan har vi nu uppgraderat vår Master Makeup Artist-utbildning inkl. Hårstylistutbildning & Ögonfransstylistutbildning. Detta för att du som certifierad Master Makeup Artist ska vara så attraktiv som möjligt på arbetsmarknaden och för att du ska kunna erbjuda dina framtida kunder ett så brett tjänsteregister som möjligt. När du klarat kursen blir du internationellt certifierad  till Master Makeup Artist,  Hårstylist & Ögonfransstylist .

Anmäl dig redan nu – begränsat antal platser!

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm är en av Europas ledande skolor när det gäller Makeup Artist-utbildningar. Elever från hela Europa kommer till Make Up Institute för att utbilda sig eller vidareutbilda sig till Makeupartist, Master Makeupartist, Hårstylist eller Ögonfransstylist.

Utbildningarna sker på både svenska och engelska. Kursplanen uppdateras kontinuerligt för att täcka allt nytt som händer i branschen - nyheter i form av trender, stilar, material och verktyg.

Utbildningsplanen är framtagen av de främsta makeupartisterna i världen. Den är utarbetad så att den förbereder våra elever på alla krav som en professionell hårstylist, makeupartist eller ögonfransstylist ställs inför. Make Up Institute har ett nära samarbete med internationella institut och skolor från andra delar av världen. Det utbyte av information och samarbete som skolan har med flera av världens ledande makeupartister bidrar till att våra elever får en högkvalitativ utbildning med de absolut senaste teknikerna.

Stora lokaler med studio och fotografer

För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar Make Up Institute sina elever att sminka "riktiga" modeller på alla praktiska lektioner. Modellerna kan vara mamma, en syster, kompis eller liknande. Om någon elev har svårt att hitta modell så har skolan ett modellregister eleverna kan utnyttja. Tanken är att du som elev ska få öva på så många olika ansiktsstrukturer som möjligt och att utnyttja tiden maximalt.

Make Up Institutes utbildningsplan, antalet lärare/assistenter samt skolans ändamålsenliga lokaler definierar till stor del skolans kvalitet. Make Up Institutes lokaler är på ca 260 kvm. Vill du veta mer? Beställ info idag!

 


För mer information om Make Up Institute, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Frisör Ort
Hårstylist – Utbildning Stockholm
Make-up
A Makeupartist – Distansutbildning Distans
A Makeupartist - Utbildning Stockholm
A Master Makeup Artist, Hårstylist & Ögonfransstylist - Distansutbildning Distans
A Master Makeup Artist, Hårstylist & Ögonfransstylist - Utbildning Stockholm
Intensiv Makeup Artist Kvällskurs Stockholm
  • = Videopresentation finns
  • = Har restplatser / lediga studieplatser

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Make Up Institute

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Make Up Institute

Frejgatan 73
113 26 Stockholm

Tel: 08-30 06 40
Mobil 072-33 22 124
www.makeupinstitute.com


Recensioner

Victoria   |   2017-04-20
Jag går Master Makeup artist & hårstylist på Make up institute just nu, har 5 veckor av utbildningen kvar. Hittills är jag supernöjd med kursen. Den är jättebred och man får verkligen lära sig allt för att bli en riktigt bra make up artist. Lektionerna är jättebra och lärarna är verkligen på hög nivå och utmanar oss på alla möjliga sätt. Ett sto...
Visa mer
          (5)
Titin   |   2017-01-03
After searching through different makeup schools in Europe, I travelled all the way from the Philippines and have found this school to be the most exceptional. Lessons covered a wide and holistic topics and aspects of makeup artistry, teachers were brilliant and the learning experience was great. Highly recommended if youre seeking for a career ...
Visa mer
          (5)
Anna   |   2016-10-29
Bästa beslut jag någonsin tagit! Man lär sig nya saker varje dag & helt fantastiska lärare, rekommenderar varmt!
          (5)