Visa studentum.se som: Mobil

makeupinstitute

Utbilda dig hos Make Up Institute till Master MakeUp Artist & Hårstylist!

En komplett utbildning för dig som vill arbeta inom Mode, Film, TV, Reklam, Fotografering och Teater.

ium

Master Makeup Artist-utbildning inkl. Hårstylistutbildning är den ultimata utbildningen för dig som vill arbeta inom alla makeup områden. För att du som certifierad Master Make-up Artist ska vara så attraktiv som möjligt på arbetsmarknaden och ska kunna erbjuda dina framtida kunder ett så brett tjänsteregister som möjligt har vi även uppgraderad Master utbildningen med Ögonfransstylist kursen som du får på köpet.  När du har klarat utbildningen blir du internationell certifierad  Master Makeup Artist,  Hårstylist och Ögonfransstylist. 

Anmäl dig redan nu – begränsat antal platser!

Make Up Institute Stockholm

Make Up Institute Stockholm är en av Europas ledande skolor när det gäller Makeup Artist-utbildningar. Elever från hela Europa kommer till Make Up Institute för att utbilda sig eller vidareutbilda sig till Makeupartist, Master Makeupartist, Hårstylist eller Ögonfransstylist.

Utbildningarna sker på både svenska och engelska. Kursplanen uppdateras kontinuerligt för att täcka allt nytt som händer i branschen - nyheter i form av trender, stilar, material och verktyg.

Utbildningsplanen är framtagen av de främsta makeupartisterna i världen. Den är utarbetad så att den förbereder våra elever på alla krav som en professionell hårstylist, makeupartist eller ögonfransstylist ställs inför.
Make Up Institute Master Makeup Artist och Makeup Artist utbildningar står under statligt tillsyn och är godkända av både  Myndigheten för yrkes högskola (MYH) samt  International Union for Makeup Artist och Hårstylist Education, IUM. Detta ger dig som elev en garanti att utbildningen är av en hög kvalité.
Make Up Institute har ett nära samarbete med internationella institut och skolor från andra delar av världen. Det utbyte av information och samarbete som skolan har med flera av världens ledande makeupartister bidrar till att våra elever får en högkvalitativ utbildning med de absolut senaste teknikerna.

Stora lokaler med studio och fotografer

För att göra utbildningen så effektiv som möjligt rekommenderar Make Up Institute sina elever att sminka modeller på alla praktiska lektioner. Modellerna kan vara mamma, en syster, kompis eller liknande. Om någon elev har svårt att hitta modell så har skolan ett modellregister eleverna kan utnyttja kostnadsfritt. Tanken är att du som elev ska få öva på så många olika ansiktsstrukturer som möjligt och att utnyttja tiden maximalt.

Make Up Institutes utbildningsplan, antalet lärare/assistenter samt skolans ändamålsenliga lokaler definierar till stor del skolans kvalitet. Make Up Institutes lokaler är på ca 260 kvm. Vill du veta mer? Beställ info idag!

 


För mer information om Make Up Institute, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Make Up Institute
Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Frisör Ort Snittbetyg
Hårstylist – Utbildning Stockholm
Make-up
Intensiv Makeup Artist Kvällskurs Stockholm
Makeup Artist – Distansutbildning Distans
Makeup Artist Utbildning Stockholm
5,0 (2)
Master Makeup Artist & Hårstylist -Distans utbildning Distans
5,0 (4)
Master Makeup Artist & Hårstylist utbildning Stockholm
5,0 (36)
  • = Har restplatser / lediga studieplatser

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Make Up Institute

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Make Up Institute

Frejgatan 73
113 26 Stockholm

Tel: 08-30 06 40
Mobil 072-33 22 124
www.makeupinstitute.com


Recensioner

Emelie
(5)
Jag gick master makeup artist utbildningen på Make up institute i Stockholm. Det var utmanande men sjukt roligt och med fantastiska pedagogiska lärare. En väldigt intensiv men smidig utbildning som lämnar en med så mycket kunskap och minnen för livet. Skolan anordnar praktiker för eleverna där man får testa på det riktiga arbetslivet som makeup ...
Visa mer
Jen
(5)
I'm doing the one year make up teacher education and I'm more than happy that I made that decision. I'm learning a lot and I am also impressed by how good the students' master make up artis education is and how much they learn. I can tell you that the a certificate from Makeup Institute, really means something. The staff is not only professional...
Visa mer
Victoria
(5)
Jag går Master Makeup artist & hårstylist på Make up institute just nu, har 5 veckor av utbildningen kvar. Hittills är jag supernöjd med kursen. Den är jättebred och man får verkligen lära sig allt för att bli en riktigt bra make up artist. Lektionerna är jättebra och lärarna är verkligen på hög nivå och utmanar oss på alla möjliga sätt. Ett sto...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Make Up Institute via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Make Up Institute
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 48 recensioner.