Visa studentum.se som: Mobil

International Management BA

Macromedia University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Berlin, Köln, München
3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

International Management BA

management

Plugga ekonomi i Tyskland på Macromedia university. Denna utbildning ger dig en helhetskompetens för att hantera den digitala världen. Oavsett om du vill fortsätta din utbildning eller få en snabb start på din karriär så öppnar det här programmet dörrar för studenter över hela världen.

Fortsätta med högre utbildning eller få en snabbstart på karriären 

Om ditt mål är att nå högre utbildning kan du fortsätta på en master inom management på Macromedias universitet eller något annat universitet i världen. Om du är angelägen om att få erfarenhet från yrkeslivet direkt efter examen har du chansen att få spännande positioner som till exempel  konsult, affärsutvecklare, account-manager, marknadschef och försäljningschef som ingång i företag eller ideella organisationer. Du som väljer att gå utbildningen kommer att ha fått viss arbetslivserfarenhet från praktiken du kommer att genomföra och på så vis få värdefull kunskap som du har nytta av i din framtida yrkesroll.

En ledningskompetens som sträcker sig över många områden 

Modern och ämnesövergripande ledningskompetens har blivit nödvändigt i dagens interantionaliserade marknad där media och ny teknik har blivit lika viktiga som de grundläggande principerna för god företagsekonomi. Med fokus på internationell förvaltning och management, digitala affärsmodeller och grundläggande företagsekonomi bygger denna rigorösa utbildning grunden för en framgångsrik karriär där digital kompetens är avgörande.

Du får en fördjupad kunskap om företagsledning, marknadsföring, personalförvaltning, ekonomi, distrubution och andra viktiga områden inom ekonomi så att du är fullt förberedd för utmanande ledningsroller.

Språk

Utbildningen ges på engelska. 

Så ansöker du

Behörighet 

För den tyska kandidatexamen (BA): Godkända avgångsbetyg från gymnasiet, behörighet för universitetet eller motsvarande och ett TOEFL-resultat på minst 72 poäng av 120 eller ett IELTS-resultat på minst 6 av 9.

För Westminster University Honours examen: Se utbildningens hemsida för mer information för exakta bestämmelser för ditt land.

Ansökan 

Intervju och inlämning av fullständiga ansökningshandlingar med, i de fall de förekommer, arbetsprover. Se utbildningens hemsida eller kontakta skolan för mer information.  

Examen & Intyg

Bachelor in International Management (Kandidatexamen)

Kostnader

Per termin:  €5,150

För att studera utomlands på heltid kan du ta lån och få bidrag av CSN. 

Macromedia University

Macromedia University

Brett spektrum och internationell examen 

Den digitala omställningen har ändrat och ändrar strukturen i affärsvärlden från grunden. Branschen är i behov av människor som kan tänka utanför boxen och kan navigera genom - men också skapa den förändring som behövs. Det är precis dem som...


Läs mer om Macromedia University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: International Management BA

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Macromedia University

Mehringdamm 33
10961 berlin

Mobil 49 89 544151-0
www.mhmk-international.org


Beställ information

För att få mer information om International Management BA via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.