Visa studentum.se som: Mobil

När du kommer till Lunnevads folkhögskola, mitt emellan Linköping och Mjölby, kommer du också till det östgötska kulturlandskapet där det är som vackrast, just i gränstrakten mellan skog och slättland. En lummig omgivning som inbjuder till utomhusaktiviteter och som också skänker tystnad när du behöver studiero. Lillån som flyter genom skolområdet ger en särskild atmosfär till platsen.

Här ges möjligheter till målinriktad utbildning och goda förutsättningar för personlig utveckling. Du gör nya bekantskaper och får vänner som du delar både arbete och fritid tillsammans med.

Vår folkhögskola har funnits sedan 1868 och i Lunnevad har den haft sin plats sedan 1872. Det betyder dock inte att vi har stelnat i formerna, tvärtom. Den långa traditionen bildar en trygg grund att stå på när vi ständigt utvecklar och söker nya vägar. Skolan har en estetisk profil där musiklinjen startade redan 1958. I början av 70-talet kom bild- och formlinjen (numera benämnd konstlinjen) och det senaste tillskottet är en danslinje som startade år 2002. Även vår allmänna kurs erbjuder flera olika inriktningar på det estetiska området.


För mer information om Lunnevads Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Facebook


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lunnevads Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lunnevads FolkhögskolaRecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anonym
(5)
Beställ information

För att få mer information från Lunnevads Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.