Visa studentum.se som: Mobil

Specialistsjuksköterskeprogrammet, inriktning akutsjukvård

Lunds universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Lund
60 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Lund

Specialistsjuksköterskeprogrammet, inriktning akutsjukvård

Har du arbetat som sjuksköterska och känner att du vill specialisera dig? Brinner du för akutsjukvård? Då kan detta program vara något för dig!

Programmet kommer att ge dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att kunna arbeta med akuta situationer och att kunna påbörja adekvat behandling. Du kommer bland annat att lära dig att identifiera potentiellt livshotande tillstånd på patienter som inte har blivit diagnostiserade än.

Du kommer även att få kunskap om olika verktyg som du kan använda när du på ett individanpassat sätt ska möta patienter och deras anhöriga. Dessa verktyg kommer du att kunna träna på under den verksamhetsförlagda utbildningen.

Du kommer under programmets gång att utveckla en särskild kompetens och förståelse för patienters situation i samband med akutsjukvård och det kommer att hjälpa dig att ge dem en bättre omvårdnad.

Så ansöker du

Svensk legitimation som sjuksköterska och sjuksköterskeexamen med 180 hp inkluderande ett självständigt arbete om 15 hp eller motsvarandeGodkända kunskaper i svenska och engelska som motsvarar kraven för grundläggande behörighet på grundnivå

Examen & Intyg

Specialistsjuksköterskeexamen

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Lunds universitet

Lund

Tel: 046-222 00 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 57 recensioner.
Se alla skolans recensioner