Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Inga recensioner än

Masterutbildning i logistik och styrning av försörjningskedjor

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2023

  • Klassrum
  • Lund

Om utbildningen

Programmet ger studenterna de resurser, tänkesätt och färdigheter som krävs för att bygga en framgångsrik karriär inom global logistik och styrning av försörjningskedjor. Studenterna lär sig problemlösningstekniker som tillämpas genom fallstudier och projektarbeten.

Utbildningen har ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till utformning, planering och styrning av försörjningskedjor och logistikstrategier. 

Utexaminerade har en intressant och bred arbetsmarknad framför sig med jobb inom olika områden som inköp, förpackning, lagerhantering, produktion, transport och styrning av försörjningskedjor.

Det finns också möjlighet till en karriär inom exempelvis tillverkningsföretag, handels- och detaljhandelsföretag, managementkonsultföretag, leverantörer av logistik och i humanitära organisationer (t.ex. FN och Röda korset) över hela världen.

Programmet ges på engelska.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TALSF

Så ansöker du

Avlagd kandidatexamen med inriktning mot industriell ekonomi, maskinteknik eller motsvarande. Den sökande måste ha fullgjort en kurs i dataprogrammering, en matematiskt orienterad kurs i statistik/sannolikhetslära samt en kurs i logistik, produktionsekonomi eller supply chain management. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen
Lunds universitet
Lund

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights