Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Inga recensioner än

Masterutbildning i industridesign

Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
120 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2023

  • Klassrum
  • Lund

Om utbildningen

Masterprogrammet i Industridesign består av individuella industridesignprojekt, workshops och ytterligare teoretiska kurser.

Skolan för industriell design erbjuder dig en kreativ miljö med utmärkta workshopfaciliteter. Du kommer att delta i och bidra till att skapa kunskap inom designområdet. Genom att organisera utställningar, seminarier och workshops kommer du att förmedla ditt arbete och delta i den offentliga debatten. 

Efter avslutad utbildning är du väl förberedd på att fortsätta dessa diskussioner, vare sig det är som designer, entreprenör, designkoordinator, chef eller forskare, inom den offentliga eller privata sektorn.

Programmet ges på engelska.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAIDE

Så ansöker du

Avlagd examen med relevans till den sökta utbildningen. En digital portfölj med egenhändigt utförda arbeten inom området som klart visar att den sökande har goda förutsättningar att kunna tillgodogöra sig utbildningen. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen
Lunds universitet
Lund

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights