Visa studentum.se som: Mobil

Masterprogram i Service Management, Sustainable Service Management

Lunds universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Helsingborg
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Helsingborg

Masterprogram i Service Management, Sustainable Service Management

Masterprogrammet i service management är en unik möjlighet för dig som vill gå en ledarskapsutbildning på avancerad nivå med stark forskningsanknytning. I programmet förenas djup ämneskunskap om servicebranschen med en förståelse för de särskilda villkor som krävs för att organisera och leda en serviceorganisation.

När du söker till Masterprogrammet i service management väljer du en av fem inriktningar: Culture and creativity management, Service management - Retail, Supply chain management, Sustainable service management eller Service management - Tourism. Undervisningen sker på engelska och vi antar studenter från hela världen.

Om inriktningen Sustainable service management

Programmet ger insikt i den breda servicesektorn och kunskap om organisering och ledning av kundnära verksamheter. Du läser kurser inom hållbar organisation och konsumtion, utvärdering av miljöpåverkan och jämställdhet. Arbetsmarknaden är global och medarbetare med särskild kompetens inom hållbarhet efterfrågas i många roller, bland annat chefer och marknadsförare.

Så ansöker du

kandidatexamen som omfattar minst 180 högskolepoäng, varav minst 90 högskolepoäng eller motsvarande inom samhällsvetenskap, företagsekonomi eller motsvarande. Engelska 6/Engelska B.

Examen & Intyg

Masterexamen

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Lunds universitet

Lund

Tel: 046-222 00 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 57 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: