Visa studentum.se som: Mobil

Konstnärligt masterprogram i musik, interpretation diplom

Lunds universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Malmö
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Malmö

Konstnärligt masterprogram i musik, interpretation diplom

Musikhögskolan i Malmö tillhör Lunds universitet och är skolan för dig som blivande professionell musiker, kyrkomusiker, kompositör, lärare eller forskare, som önskar en gedigen utbildning inom ditt musikområde. Här kan du nå högsta möjliga nivå i ditt konstnärskap och personliga uttryck och kan med dina specialkunskaper aktivt bidra i det dynamiska kulturlivet. I centrum står vår gemensamma passion för musik och lärande.

Musikhögskolan i Malmö erbjuder kvalificerade yrkesutbildningar på kandidat- och masternivå för blivande musiker, kompositörer och kyrkomusiker för professionell verksamhet i orkestrar och ensembler samt för en växande frilansmarknad. Genom att studera vid något av musikerprogrammen vid Musikhögskolan i Malmö förbereder du dig inför ett framtida professionellt musikerskap som solist och/eller ensemble- och orkestermusiker. Under utbildningstiden utvecklar du de kunskaper och färdigheter du behöver för att på hög konstnärlig nivå kunna verka i ett föränderligt och dynamiskt kulturliv i alla dess olika former. Vi erbjuder utbildning med stora möjligheter att förverkliga dina egna mål och samtidigt bygga upp en stark yrkesidentitet som ska räcka livet ut för dig som musiker. Alla våra programutbildningar är gedigna yrkesutbildningar av hög kvalitet och undervisningen bedrivs av en professionell och engagerad lärarkår med djupa kunskaper om de krav på färdighet och förmågor som krävs för ett aktivt musikerskap.

Läs mer om Konstnärligt Masterprogram i musik, Interpretation - Diplom här:
https://www.mhm.lu.se/utbildning/program-och-kurser/konstnarligt-masterprogram-i-musik-diplom/interpretation-diplom

Anmälan till detta program sker via www.antagning.se under perioden 2 december, 2019 - 15 januari, 2020.

För att bli antagen till våra program krävs att du genomför antagningsprov vid Musikhögskolan i Malmö. Det är viktigt att du tar del av informationen om antagningsprovens genomförande samt vad som gäller för just det program som du söker på webbplatsen för Musikhögskolan i Malmö.

Läs mer om antagningsproven här:
https://www.mhm.lu.se/utbildning/antagning-sa-har-soker-du/konstnarliga-program-i-musik/program-och-instrument

Länk till utbildningsplan för Konstnärligt Masterprogram i musik, Interpretation - Diplom:https://www.mhm.lu.se/sites/mhm.lu.se/files/nymu_utbildningsplaner_samlingsdokument_int-diplom.pdf

Så ansöker du

Konstnärlig kandidatexamen i musik eller motsvarande, samt godkänt antagningsprov

Examen & Intyg

Konstnärlig masterexamen

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare,...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Lunds universitet

Lund

Tel: 046-222 00 00
Fax 046-222 47 11


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 57 recensioner.
Se alla skolans recensioner