Visa studentum.se som: Mobil

London Medical Academy är det senaste tillskottet till "International Overseas Medical Education Network". Vi förbereder framtidens medicinstudenter genom att erbjuda PreMed-kurser, som förbereder deltagarna för riktade inträdesprov som BMAT, IMAT, MCAT, eller SAT-ämnesprov i biologi, kemi och fysik, samt inträde på över 40 olika medicinuniversitet i Europa med engelska studieprogram.


Vad som särskiljer oss i Storbritannien är vårt mycket engagerade erbjudande av två synergistiska alternativ till det medicinska universitetet du väljer, via en intensiv, mycket akademisk förberedelsekurs som är utformad för att förbereda studenterna för strängarna vid godkänd tentamen till fullständiga läkarutbildningskurser, anslutit sig till vår garanterade placeringstjänst på över 40 världsledande medicinska universitet i hela Europa och Storbritannien.

Dessutom stöder akademin studenter som redan är akademiskt förberedda och har valt att studera medicin utomlands, men vill garantera sin studieplats för att hitta ett lämpligt universitet och ordna placering vid önskat universitet i ett av 12 olika länder. Över 1 000 studenter från hela världen har med framgång deltagit i våra kurser och gått vidare till medicin vid över 40 olika medicinska universitet i hela Europa.

Omfattande antagningsundersökningar utomlands och kravet på att tidigare och framgångsrikt ha behandlat vissa vetenskapliga ämnen behöver inte vara hinder för att studera medicin.

Förutom våra egna akademier har vi bildat ett flertal samarbeten med medicinska universitet över hela Europa, inklusive Italien, Polen, Litauen, Kroatien, Cypern, Slovakien, Tjeckien och Ungern.

Vi är själva medicinska läkare och akademiker och strävar efter att vägleda unga, motiverade studenter i att förverkliga sin dröm och bli läkare, tandläkare eller veterinär.

Det finns en akut brist på läkare i många länder - medicinska yrkesverksamma och läkare är brådskande behov internationellt. Vi strävar efter att ändra det genom att göra medicinska studier mer tillgängliga för alla.

Kvalitet är viktig för oss, så vi förlitar oss på individuellt lärande i små grupper upp till maximalt 25 elever per klass. Vi stöder och tar hand om våra studenter under kursen och för att hitta den idealiska platsen att studera. Vi erbjuder utmärkt undervisning och arbetar tillsammans med ett team av högt kvalificerade instruktörer. Våra lokaler i centrum av London är modernaste och erbjuder optimala inlärningsvillkor.


För mer information om London Medical Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg
Läkare Ort
PreMed Course, London London
Universitets- & högskoleutbildning
Vård / Omsorg
Läkare
Studera medicin i Italien London
Studera medicin i Polen London
Studera medicin i Tjeckien London

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med London Medical Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

London Medical Academy

Beställ information

För att få mer information om London Medical Academy via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.