Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad KBT & ACT Coach / Självkänsla Coach - För den Psykiska Ohälsan. Live & Webbutbildning Pga Corona

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Valeria Karlsson
Utbildningen varvades med föreläsning, praktik och teori på ett mycket genomtänkt sätt.❤. Vi fick mycket värdefulla nycklar samt bra material som vi kan använda i coachning samtal. Fick samtidigt lära känna många fina personer under utbildningen ❤. Kjell är en genomfin människa som hela vägen från hjärtat sprider ljus och kärlek. 🙏❤🙏
Malin Naucler
Genuint och metodiskt vägleds du in i dig själv med hjälp av otroligt bra verktyg och Kjell. Det är en kurs jag rekommenderar alla att gå, inte bara för att arbeta som coach själv utan också för att få en djupare förståelse för sig själv.
N
En intressant och självutvecklande utbildning som gav många verktyg för att kunna coacha andra. Bra variation på individuella övningar, övningar i grupp och föredrag. Tyckte dock att det var ganska ostrukturerat och saknade ett "program" eller kursinnehåll för dagarna.
Cora Watson
Jag har gått flera utbildningar för Kjell och är mer än nöjd. Gedigen utbildning. Jag upplevde att jag fick så pass mycket kunskap, erfarenhet och verktyg att jag direkt kunde utöva coaching på egna ben. Rekommenderas varmt.
Angelica
Detta är en helt underbar utbildning som förändrade mitt liv och syn på livet. Till det positiva. Kan varmt rekommenderas.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in