Visa studentum.se som: Mobil

Nutrition och livsmedelsvetenskap

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Kalmar
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Kalmar
marker Öppen för sen anmälan / har restplatser
Antagningshistorik

Nutrition och livsmedelsvetenskap

Vill du veta mer om sambanden mellan kost och hälsa, tillverkningsprocesser, utveckling, kontroll och kvalitetssäkring av livsmedel? Som expert inom livsmedelsvetenskap och nutrition är du efterfrågad och kan arbeta både inom livsmedelssektorn och offentlig verksamhet. Du kan även välja att studera vidare på avancerad nivå och därefter forskarstudera.
För mer information om Nutrition och livsmedelsvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Grundläggande behörighet + Biologi 2, Fysik 1a/1b1 + 1b2, Kemi 2, Matematik 3c. Eller: Biologi B, Fysik A, Kemi B, Matematik D.

Examen, diplom m.m.

Kandidatexamen

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nutrition och livsmedelsvetenskap

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Tel: 0772-28 80 00
Fax 0480-44 60 32 (Kalmar), 0470-832 17 (Växjö)
lnu.se


Linnéuniversitetet Facebook

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nutrition och livsmedelsvetenskap från Linnéuniversitetet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 28 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: