Visa studentum.se som: Mobil

Grundlärarprogrammet, inriktning förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3/verksamhetsintegrerad profil

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Kalmar, Karlskrona, Ljungby, Oskarshamn, Växjö
240 hp
Heltid
Kommande starter

Plats & start


Kalmar
Höst 2021

Karlskrona
Höst 2021

Ljungby
Höst 2021

Oskarshamn
Höst 2021

Grundlärarprogrammet, inriktning förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3/verksamhetsintegrerad profil

Om du ser en utmaning i att arbete med barn i förskoleklass och elever i grundskolans årskurs 1-3, då är denna inriktning något för dig. För lärare inriktade mot arbete i förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3 är kunskaper om läs-, skriv- och matematikutveckling samt barns kommunikation och språkutveckling en väsentlig del av kompetensen. I undervisningen i engelska läggs betoning på kommunikation. Studier i samhällsorientering, naturorientering och teknik ingår också i utbildningen. Den verksamhetsintegrerade profilen vid Linnéuniversitetet, campus Kalmar, innebär att du som student tillbringar dubbelt så mycket tid i skolvardagen. Utöver de tjugo veckor av verksamhetsförlagd utbildning (VFU) som normalt ingår i utbildningen knyts du varje läsår till ett lärararbetslag och vistas kontinuerligt tillsammans med lärare och elever på utvalda övningsskolor. Du involveras i arbetslagets arbete och får möjlighet att öva, pröva och fundera i nära kontakt med ditt framtida yrke. Denna erfarenhet under utbildningen ger dig en möjlighet att känna dig extra förberedd när du sen själv är klar att möta dina första elever efter examen.
För mer information om Grundlärarprogrammet, inriktning förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3/verksamhetsintegrerad profil, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Grundläggande behörighet + Engelska B, Matematik B, Naturkunskap A, Samhällskunskap A. Eller: Matematik 2a / 2b / 2c, Naturkunskap 1b / 1a1+1a2, Samhällskunskap 1b / 1a1 +1a2.

Examen, diplom m.m.

Grundlärarexamen

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundlärarprogrammet, inriktning förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3/verksamhetsintegrerad profil

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Tel: 0772-28 80 00
lnu.se


Linnéuniversitetet Facebook

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,2)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundlärarprogrammet, inriktning förskoleklass och grundskolans årskurs 1-3/verksamhetsintegrerad profil från Linnéuniversitetet, fyll i följande uppgifter: