Visa studentum.se som: Mobil

Ekonomprogrammet, inriktning redovisning/ekonomistyrning

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Kalmar
180 hp
Heltid
Antagningshistorik

Ekonomprogrammet, inriktning redovisning/ekonomistyrning

Du läser företagsekonomi under tre terminer med inriktning redovisning/ekonomistyrning. Utöver detta läser du bland annat statistik, handelsrätt och nationalekonomi. Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet har ett nära samarbete med näringslivet och du tränas till ett affärsmässigt synsätt, en egenskap som värderas högt på arbetsmarknaden. Spännande gästföreläsare och praktiskt inriktade projekt är stående inslag i ekonomprogrammet. Internationalisering är för oss en självklarhet och du har möjlighet att studera en termin vid något av våra partneruniversitet utomlands. Efter den avslutande examensuppsatsen kommer du att vara väl rustad för arbetsuppgifter inom såväl näringsliv som offentlig förvaltning.

Ansökan och behörighet

Grundläggande behörighet + Matematik 3b / 3c, Samhällskunskap 1b / 1a1 +1a2. Eller: Engelska B, Matematik C, Samhällskunskap A.

Examen, diplom m.m.

Kandidatexamen

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Tel: 0772-28 80 00
lnu.se


Linnéuniversitetet Facebook

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,9)
Baseras på 26 recensioner.
Se alla skolans recensioner