Visa studentum.se som: Mobil

Affärsjuridiska kandidatprogrammet med Europainriktning, Tyska

Linköpings universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Linköping
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2020 - Linköping

Affärsjuridiska kandidatprogrammet med Europainriktning, Tyska

Sikta på en karriär i internationell miljö – det affärsjuridiska programmet med Europainriktning förenar ämnena juridik och ekonomi med det tyska språket och med Tysklands rättskultur.En affärsjurist som vill arbeta internationellt måste ha goda kunskaper i språk och om affärs-och rättskulturer i andra länder. På affärsjuridiska programmet med Europainriktning lär du dig att samarbeta över kulturgränser och att använda dina juridiska kunskaper i ett internationellt sammanhang.Efterfrågan på affärsjurister med kunskaper om utländsk rätt är stor på både svensk och internationell arbetsmarknad. Våra studenter får anställning inom både privat och offentlig sektor. Efter avslutade studier kan du med din kompetens arbeta i varuproducerande företag, inte minst större exportbolag, och i olika typer av tjänsteföretag, konsultbyråer och organisationer. Statlig förvaltning, såsom utrikesdepartementet, kommuner och landsting anställer också affärsjurister.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet på grundnivåsamtMatematik 3b/3c, Samhällskunskap 1b/(1a1 och 1a2), Engelska 6, Tyska 3ellerMatematik C, Samhällskunskap A, Engelska B, Tyska steg 3(Områdesbehörighet A4/4)

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet

581 83 Linköping

Tel: 013-28 10 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,1)
Baseras på 53 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: