Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Lillsved Idrottsfolkhögskolan

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 50 recensioner.

Veronica
(5)
Jag gick Personlig Tränare på distans 2018 och är imponerad och väldigt nöjd med utbildningen som gav mig en bra grund att stå på och ett nytt karriärsval tack vare lärarna och klasskompisar som gjorde utbildningen både professionell och väldigt ambitiös.
Mackan
(5)
Fett bra utbildning! Rekommenderar verkligen!
Hugo Elvingsson
(5)
Halleluja! Detta har varit ett av dem bästa åren i mitt väldigt långa liv. Galet vilka fantastiska kontakter inom skidvärlden. Bara PEPE är legend!
Sara
(5)
Har gått skidlärarutbildningen på Lillsved under ett år och är dundernöjd! Fantastiska lärare och gästföreläsare, och många bra temadagar ordnat från skolan. Stämningen mellan oss elever och lärare är riktigt bra, känns som att man fått en extra familj. Rekommenderar ALLA att söka, ni kommer inte att ångra er, oavsett vilken linje ni väljer!
Filip
(5)
Superrolig utbildning och ett grymt kul att gå på folkhögskola.
Jacob
(5)
Ett bra år på skolan, med mycket ny kunskap och en massa bra dagar med härliga lärare och andra kursdeltagare
Fanny
(5)
Hade ett fantastiskt år på Lillsved på alla sätt. Lärde mig mycket och fick en bred kunskap inom träning och friskvård, hade väldigt kul, fick nya vänner och lärde mig saker om mig själv och andra. Ett år på Lillsved rekommenderas varmt!
Victor
(5)
4 intensiva veckor där praktiska övningar blandades med intressant teori. Mellan varje träff var det självstudier och hemuppgifter. Lärt mig mycket tack vare kunniga och engagerade lärare. Att det ligger mitt ute i skärgården är en fin bonus.
Mira
(5)
Engagerade och kunniga lärare, bra kursupplägg med mycket praktisk träning. Vacker omgivning.
Amanda
(5)
Jag är så glad att jag valde att gå HC här på Lillsved. Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och om hur det är att studera på folkhögskola. Innan jag började här sa folk till mig att det skulle bli det bästa året i mitt liv och jag är beredd att hålla med. SÖK!!! Du kommer inte ångra dig :)
Emma
(5)
Fantastiska människor, grymma lärare och inte en vecka är inte den andra lik. Bo på skolan, få vänner för livet och lär dig allt och lite till om träning och hälsa.
Johan
(5)
Ett år på Lillsved = Mycket väl investerad tid. Rekommenderas starkt!
Sara
(5)
Har gått de två första stegen med SLAO och NSA och tyckt att det varit bra. Men detta var verkligen något helt annat. Att ha ett helt skolår på sig att grotta ned sig i skidsporten kändes mycket mer värdefullt än att bara gå kurs under en veckas tid. Man får en mycket djupare förståelse, och dessutom en fantastisk termin på folkhögskola! Förutom...
Visa mer
Johan
(5)
Jag har gått här i ett år i allmän linje. Bästa valet jag gjort! Super kul, givande och fantastisk erfarenhet!
Freja Hedelin
(5)
En skola där man får plugga inom idrott och hälsa där man blir coachad genom livet.
Elias
(5)
Det här är det bästa beslutet jag gjort aldrig haft så kul när jag har studerat och utvecklats så mycket personligt som jag gjort här. Här blir du inte bara sedd utav elver utan av lärarna med.
JF
(5)
Gick idrottspedagog 09/10. Förutom att det var hur roligt som helst så gav det mig verktyg i livet som jag märkt när jag blivit äldre att jag har fått med mig och fick mig att växa som människa.
Hanna
(5)
Jag läste till PT, Hälsocoach & GTI på Lillsved under ett år. En jättebra utbildning som jag rekommenderar varmt. Kunniga lärare & ett brett kursupplägg som gjorde att man gick ut & kände sig redo att ta sig an klienter direkt. Märker i branschen att utbildningen gett högre kunskap hos mig än hos många andra som läst till PT. Tack för ett bra år!!
Therese
(4)
Härlig tid vid Lillsved med personlig utveckling och kamrater för livet. Jag gick först Hälsa & Livsstil och så underbart år! Utvecklande och erfarna lärare i vacker miljö. Sen byggde jag på med Personlig tränare dels av mitt starka intresse för hälsa och träning, men största delen och valet av Lillsved var skolmiljön och alla fina människor...
Visa mer
Agneta Rothammar
(5)
Det går inte att välja ut någon särskild höjdpunkt, allt var helt fantastiskt 😍 Så mycket jag fick lära mig och så många olika aktiviteter vi fick göra alla årstider. Läste till Hälsopedagog med inriktning på barn/ungdomar ett år och läste sen ett år på distans Livsstil/hälsa mot vuxna. Kan varmt rekommendera att studera på Lillsved, ett val i...
Visa mer
Jimmy the copy guy
(5)
Den bästa utbildningen jag gått! Gick 11/12 och läste till idrottspedagog. En helt ny värld öppnade sig efter det året. Allt vi gjorde var fantastiskt roligt och utvecklande. Skidutbildningarna var bäst. På plats två kommer allt annat. Lillsved är en speciell skola. Det är så mycket mer än en utbildning. Skolan ger så mycket mer än bara kunska...
Visa mer
Karro
(5)
Jag gick Sport och äventyrslinjen på Lillsved. Ett otroligt lärorikt och samtidigt superkul år. Vi fick testa på massa sporter, äventyr och friluftsliv och samtidigt utveckla sitt ledarskap. Mycket praktiskt blandades med teoretiskt för att få så bra kunskap om pedagogik och ledarskap. Lillsved är en fantastisk skola med fantastiska lärare och m...
Visa mer
Johan Olsson
(4)
Jag är väldigt tacksam för att jag sökte mig till Lillsved och Högre Utbildning för Skidlärare. För mig var hela utbildningen som bensin på elden för mitt redan brinnande skidintresse. Det bästa med utbildningen var att att lära känna andra skidåkare som delar samma passion, och att jag nu har vänner på olika skidskolor runt om i hela Sverige ...
Visa mer
Simon - Sport och Äventyrspedagog 17/18
(5)
Jag hade inte gått på skolan om det inte vore för att min bästa kompis mamma av en händelse berättade för mig om Lillsved. Jag kikade lite på utbildningarna och bestämde mig för att åka dit på intervju för att se vad det va för ett ställe. Efter intervjun visste jag att HÄR vill jag vara. Det var verkligen klockrent att få syssla med idrott och ...
Visa mer
Sophie
(5)
Samtidigt som jag studerade träning och hälsa (mm) på Lillsved hade jag även möjlighet att plugga upp min Matte B. Det gav mig möjligheten att fortsätta plugga på Gymnastik och idrottshögskolan vilket gav mig drömjobbet!
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se