Visa studentum.se som: Mobil

Lifecap

Lifecap erbjuder möjligheter till personligt växande. Vi har valt ut ett antal  platser dit du kan komma för att utbilda dig, studera dig själv, dina värderingar, attityder och beteenden. 

Lifecaps coach- och terapeututbildningar är vår bas. Dessutom utgör Lifecaps hemsida en kunskapsplattform som vi ständigt bygger ut med nya utbildningfilmer, web-terapi, intressant och utvecklande litteratur, poddar och appar. Här får du stöd i att göra livsstilsförändringar som gynnar din hälsa och som påverkar ditt mående till det bättre.

Lifecap erbjuder alltifrån ledarskapsutbildningar och kurser i personlig utveckling till kompletta, processorienterade terapeututbildningar och kortare kurser för redan verksamma terapeuter. Lifecap skräddarsyr även utbidlningar för anställda med personalansvar inom områdena ledarskap, utbrändhet, beroende, medberoende och missbruk.

ISO

Första året på Lifecaps samtliga coach- och terapeututbildningar genomförs som distansstudier på hemmaplan i kombination med två träffar per termin. VI träffas i Roslagen under tre av träffarna (onsdag-söndag, kost och logi ingår) samt i Stockholm dagtid under examinationsträffen.  Fördjupningsutbildningarna genomförs  vanligtvis i Stockholm, i Roslagen, på solkusten i Spanien (flyg till Malaga) eller i anrika Trogir i Kroatien (flyg till Split). Andra orter kan förekomma.

Våra medarbetare

Lifecap

Madeleine Swartz är lärare på coach-, beroende och medberoendeutbildningarna. Hon har skrivit boken "Res dig! Läk ditt medberoende" i samarbete med sina döttrar och hon betraktas som en av Sveriges ledande på området medberoende. Madeleine har varit med i SvT Nyhetsmorgon och är aktuell som sakkunnig i Sanna Lundells och Ann Söderlunds medberoendepodd.

Lifecap

Gaya Pienitzka (höger) grundade ISO-certifierade Lifecap år 2000. Hon är programledare i "Fånga ditt liv", tidigare avsnitt finns tillgängliga via www.radioroslagen.se. Gaya har skrivit en rad böcker och är även lärare på Coach-, Samtals-, Relations- och Energi/hypnosterapeututbildningarna.  På bilden även Anica Olsson (till vänster),  Dipl. 12-segsterapeut och Åsa Nilsson (mitten) Dipl. Energi-/hypnosterapeut, Leg. Sjuksköterska, även de lärare på Lifecap.


För mer information om Lifecap AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Lifecap - Våga vara värdefull

Lifecap - Våga vara värdefull

Läs mer Lifecap AB

Lifecap är en plats dit du kan komma för att studera dig själv, dina värderingar, attityder och beteenden. Hos oss finns det alltid ett utrymme för reflektion över det personliga ledarskapet, dina värderingar och de val du gjort under ditt liv.


Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap Ort Snittbetyg
Diplomerad Beroendeterapeut Flera orter (2)
Diplomerad Coach Flera orter (2)
5,0 (26)
Diplomerad Energiterapeut och hypnosterapeut Flera orter (2)
5,0 (1)
Diplomerad Samtalsterapeut Flera orter (2)
4,6 (8)
Livsstil / Personlig utveckling
Diplomerad Relationsterapeut Flera orter (2)
Ledarskap / Organisation
Kognitivt Ledarskap Distans
Vård / Omsorg
Diplomerad Tolvstegsterapeut Flera orter (2)
5,0 (7)

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lifecap AB

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lifecap AB

Tulka 1745
76049 Herräng

Tel: 08-545 959 40
www.lifecap.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 46 recensioner.

Per
(5)
Så tacksam för allt jag lärt mig på Lifecap och de dörrar det öppnat för mig. Jag är på rätt plats och på väg i en bra riktning.
Anna
(5)
Varje träff är alltid ett möte, en resa och en utveckling av mig själv.
Thomas
(5)
Grymt bra kurs som alla borde gå!
Beställ information

För att få mer information om Lifecap AB via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 46 recensioner.