Visa studentum.se som: Mobil

LES MILLS TONE™ Instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
2 dagar
Heltid/deltid
5 000 SEK inkl. moms
Kommande starter
Distans
2021-12-11 
2022-03-26 

LES MILLS TONE™ Instruktör

Utbilda dig till Les mills tone™-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för kombinationen av styrka och kondition? Då är en grundutbildning i LES MILLS TONE™ det rätta valet för dig!

LES MILLS TONE™ är den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, ett komplett träningspass på 30, 45 eller 55 minuter. Den utmanande blandningen av funktionell träning såsom knäböj och utfall kombineras med övningar med gummiband och lätta viktplattor, vilket höjer pulsen och tar din träning till nästa nivå. LES MILLS TONE™ ger alternativ som tillgodoser alla träningsnivåer, vilket gör att alla kan träna effektivt och resultatbaserat oavsett tidigare träningserfarenhet.

Som LES MILLS TONE™-instruktör är det bra om du van vid styrke- och konditionsträning.

Kursens upplägg
Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.

Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell..

För mer information om LES MILLS TONE™ Instruktör , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

Pris: 5000 SEK. 

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LES MILLS TONE™ Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Les Mills

Birger Jarlsgatan 57A
11356 Stockholm


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen LES MILLS TONE™ Instruktör från Les Mills, fyll i följande uppgifter: