Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

LES MILLS SPRINT-instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
2 dagar
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
3 200 SEK Momsfri
Engelska
Kommande starter
Distans
2020-06-13  (Engelska)
Göteborg
2020-08-29 
2021-01-23 
Malmö
2020-09-26 

LES MILLS SPRINT-instruktör

Utbilda dig till Les Mills SPRINT™-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för högintensiv intervallträning och cykling? Då är en grundutbildning i LES MILLS SPRINT™ det rätta valet för dig!

LES MILLS SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning (HIIT) där du använder dig av en inomhuscykel för att uppnå snabba träningsresultat. Det är en kort, intensiv träningsform där motivationen kommer från att utmana dina fysiska och mentala gränser. Klassen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta dig innan intervallen upprepas. Intensiteten kan på ett enkelt sätt justeras utifrån din träningsnivå, vilket innebär att du ständigt utmanas utifrån dina egna förutsättningar.

Som LES MILLS SPRINT™-instruktör är det bra om du är atletisk och van vid högintensiv intervallträning (HIIT).

Kursens upplägg
Under utbildningen blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.

Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om LES MILLS SPRINT-instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

Pris: 3200 SEK. 

Les Mills

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept, har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LES MILLS SPRINT-instruktör

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Les Mills

Birger Jarlsgatan 57A
11356 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Madeleine
(5)
Jag gick SPRINT-utbildningen i våras, och det var bland det roligaste (och fysiskt jobbigaste) jag gjort! Två fullspäckade dagar som verkligen gav en djup insikt i instruktörsyrket, SPRINT som koncept och träning överlag. Blandat med massa rolig träning. Jag trodde jag älskade SPRINT innan den helgen, men jag har sedan dess fortsatt älska det än...
Elise Kommentar:
Hej Madeleine
Visst är utbildningen tuff, speciellt i SPRINT med sin högintensiva träning, men vad härligt att höra att du älskar den så mycket :)
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om utbildningen LES MILLS SPRINT-instruktör från Les Mills, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: