Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Lernia Komvux

Snittbetyg: 2,7

Baseras på 6 recensioner.

Erik

Dålig skola rakt igenom lärarna är inte engagerade dom bryr sig inte om du kan något bara dom ger dig bara godkänt. Går knappt att få tag på lärarna på läroportalen där vi ska kunna få kontakt med dom, får svar nån gång men oftast inte. Sämsta skolan!

Lernia Komvux Kommentar:
Vi beklagar att du upplever att du inte har fått den hjälp eller det stöd som du behöver för att komma framåt i utbildningen. Vi vill gärna komma i kontakt med dig så vi kan reda ut och hitta en lösning.

Vänligen kontakta vår utbildningsledare eller ansvarig regionchef.
Lernias växel: 0771-650 650
M

Dålig organisation och ledning. Kommer inte att läsa mer på Lernia.

Lernia Komvux Kommentar:
Vi beklagar att du upplever att du inte har fått den hjälp eller det stöd som du behöver för att komma framåt i utbildningen.

Vänliga hälsningar
Lernia Komvux
Anonym

Skolan har skjutit upp studieplanen ett halvår nu för att DE inte har resurser att hjälpa alla elever. Man får sitta hemma och göra ingenting i flera veckor för att lärarna inte har tid att låta en gå vidare i utbildningen samtidigt som CSN-lånen tickar på. Ligger just nu back 36000 kr (6000kr*6 mån) pga denna utbildning.

Lernia Komvux Kommentar:
Vi beklagar att du upplever att du inte har fått den hjälp eller det stöd som du behöver för att komma framåt i utbildningen.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig så vi kan reda ut och hitta en lösning.

Vänligen kontakta vår utbildningsledare eller ansvarig regionchef. Lernias växel: 0771-650 650.
Martin

Denna skola håller måttet på vad en utbildning ska vara. Lärarna har jobbat inom yrket och är mycket kompetenta!

Björn
Fredrik

Jag gick byggutbildningen med inriktning murare och blev klart godkänd. Lärling är det jag saknar men riktigt svårt att få chansen.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in