Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Utbildning i Falköping

Lärcenter Falköping

Drömmer du om att ta nästa steg i livet eller karriären? Att lära nytt, lära mer och lära om ger dig den kompetens som behövs för att du ska utvecklas och få ett stimulerande arbete. Lärcenter Falköping erbjuder en kreativ lärmiljö med flexibelt lärande i nära samarbete med arbetslivet. Dina behov och förutsättningar ligger till grund för skolans arbetssätt. Tillgänglighet, kommunikation och information är ledorden som Lärcenter Falköping arbetar efter. 

YH-utbildningarna sker i nära samarbete med arbetslivet. Ta chansen att studera en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och öka dina chanser till jobb efter examen! I dagsläget får 90 procent jobb efter avslutad utbildning - inom relevant bransch. Utbildningarna är helt kostnadsfria och CSN-berättigade. Om du saknar behörighet för Yh-utbildningar kan vi erbjuda förberedande vuxenutbildningar till dessa. 

Ta chansen redan idag och utbilda dig för framtiden! Beställ information eller ansök redan idag. Varmt välkommen till Lärcenter Falköping!


För mer information om Lärcenter Falköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lärcenter Falköping

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Estetiska utbildningar

   Hantverk

Hantverk

   Smide / Metall

Teknik

Vård / Omsorg

   Undersköterska

Hitta till utbildaren

Lärcenter Falköping

52181 Falköping

Tel: 0515-88 71 00
larcenter.nu


Recensioner

Snittbetyg: 3,4

Baseras på 9 recensioner.

Före detta elev
(1)
Började utbildningen, men hoppade av efter fyra månader. Jag ber om hjälp av lärare, men denne vägrar, vid flera tillfällen. Lärare finns inte alls närvarande i verkstan. Man får klara sig själv eller fråga en annan elev. Vissa lärare har en nonchalant attityd när man vill diskutera hur arbetet skall gå till. Om jag inte hunnit slutföra en u...
Lärcenter Falköping Kommentar:
Vad tråkigt att du inte kände att du fick den hjälp du behövde vid dina studier hos oss. Vi tycker också det är olyckligt att vi inte fick möjligheten att bemöta din upplevelse. Eftersom utbildningen till största delen är en praktisk hantverksutbildning måste uppgifterna genomföras på plats i skolverkstaden. Det är därför svårt att låta de stud...
Visa mer
Gammal elev
(1)
Oprofessionell utbildning, t.ex lärarna syns inte till under arbetstid i klassrum/verkstäder. Genomgående särbehandling av elever. Anmälningar har gjort osv. Sök inte hit om du vill gå en rolig utbildning och bli guldsmed.
Lupo
(4)
Som helhet en mycket trevlig skola med bra lärare och glad personal. Undervisning som blandar både teori och praktiska övningar. Merparten av lärarna hade god yrkeslivserfarenhet vilket resulterade i väldigt intressanta föreläsningar.
Beställ information

För att få mer information från Lärcenter Falköping, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,4)
Baseras på 9 recensioner.