Visa studentum.se som: Mobil

Teknisk fastighetsförvaltare

KYH Stockholm
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska
Startdatum: Hösten-17 - Stockholm

Teknisk fastighetsförvaltare

Teknisk fastighetsförvaltare

Ett ansvarsfullt jobb i fastighetsbranschen för dig som är spindeln i nätetfastighetstekniker

I Sverige byggs det så det knakar. Byggbranschen sprudlar när storstäderna förtätas och landsbygden expanderar. Som Teknisk fastighetsförvaltare kan du bli den som ser till att byggnadens underhåll sköts, det tekniska systemet fungerar och att energin är den mest effektiva. Om det här är områden som gör dig nyfiken kan det vara framtidsyrket för dig. Behovet av tekniska fastighetsförvaltare är stort just nu när branschen är på väg att gå in i en generationsväxling. 

FastighetsteknikerRakt ut i arbetslivet – via LIA

KYH:s utbildning ger dig en Yrkeshögskoleexamen som skickar dig rakt ut i arbetslivet och gör dig anställningsbar. Den moderna fastighetstekniker arbetar inte bara med att serva fastigheten – du får även hantera upphandlingar, vara arbetsledare och sköta kundkommunikation, plus mycket mer! Alla fastigheter har olika behov, och som drift- och fastighetstekniker blir det ditt jobb att se till att den fungerar så bra som möjligt.

Genom KYH:s utbildning till Teknisk fastighetsförvaltare får du lära dig ta hand om både gamla och nya hus. 20 veckor av utbildningen sker genom Lärande i arbete (LIA) och där får du chans att lära dig yrket ute i arbetslivet och dessutom skapa kontakt med arbetsgivaren direkt. Mer än varannan student får anställning direkt på sin LIA-arbetsplats.

Tag chansen idag och utbilda dig inom en verklig framtidsbransch!

Så ansöker du

Du kan vara behörig på flera sätt:

  • Gymnasieexamen (Sverige eller annat land) med godkänt betyg i Matematik 2/ B, Sv 2/B och minst två års yrkeserfarenhet från fastighet, bygg, elteknik eller annat teknikrelaterat område
  • Gymnasieexamen från Bygg- eller Elprogrammet med godkänt betyg i Ma1/A, Sv1/A och tillhörande kurskombinationer i programgemensamma bygg eller teknikämnen. Samt minst års yrkeserfarenhet från fastighet, bygg, elteknik eller annat teknikrelaterat område.

Reell kompetens

Om du inte har ett fullständigt gymnasiebetyg eller om du saknar några av betygen ovan kan du få dina kunskaper bedömda genom så kallad validering. Om du bedöms ha kunskaper på tillräcklig nivå för att klara utbildningen är du behörig trots att du inte har alla betyg från gymnasiet. Om du saknar fullständigt gymnasiebetyg och vill du gå utbildningen ska du alltså söka som vanligt och ange att du vill ha dina kunskaper prövade mot reell kompetens.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och studiemedelsberättigad.

KYH Stockholm

KYH Stockholm

KYH Stockholm – Yrkeshögskola & kompetensutveckling

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Yrkeshögskolan KYH Stockholm bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom områdena energi, miljö, webb och e-handel....


Läs mer om KYH Stockholm och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Västra Finnbodavägen 4
131 30 Nacka

Tel: 768852119
Mobil 0768852119
www.kyh.se

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(3,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner