Visa studentum.se som: Mobil

Byggproduktionsledare

KYH Nationellt
Sammanfattning
Yh-utbildning
Eskilstuna, Gävle, Hudiksvall, Katrineholm, Norrtälje, Ronneby - Visa alla  
2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter
Eskilstuna
Höst 2020

Gävle
Höst 2020

Hudiksvall
Höst 2020

Katrineholm
Höst 2020

Byggproduktionsledare

Är du intresserad av att bygga Sverige? Är du tekniskt intresserad, vill hålla ansvar, jobba som en ledare och ha sociala utmaningar? Som byggproduktionsledare har du en avgörande roll inom byggsektorn. Teknikskiftet just nu är enormt, med nya material, produktionstekniker och lösningar för att bygga hus som förbrukar minimalt med energi. Vår utbildning är skapad tillsammans med ett 20-tal av Sveriges främsta byggföretag bland andra PEAB, Skanska, Veidekke och NCC. Byggproduktionsledare är en högt ansvarstagande roll med en het, efterfrågad kompetens. Som byggproduktionsledare jobbar du som en arbetsledare och är mycket på plats under hela byggnationens process med en bred översikt och under utbildningen lär du dig om byggproduktion, ledarskap, hållbarhet och energieffektivisering.

Så ansöker du

Behörighet

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land med minst godkänt betyg i

  • Matematik B / Matematik 2a, 2b, 2c
    eller
  • Bygg och anläggning 2

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Hela utbildningen är gratis.

Dator

För dina studier behöver du en bärbar dator. Surfplatta eller mobiltelefon räcker inte utan du behöver en riktig dator som du kan installera windowsbaserad programvara på. Vi rekommenderar en högst 2-3 år gammal dator med 8 Gb internminne och operativsystemet Windows 10. Större delen av programvaran du använder i utbildningen är kostnadsfri för studenter.
Vi rekommenderar ej Mac datorer för denna utbildning.

Kurslitteratur

Under utbildningen behöver du bekosta din egen kurslitteratur och onlinematerial. Uppskattningsvis är det cirka 2000 kr per termin.
Du kommer också behöva personligt material som pennor, anteckningsblock, miniräknare och liknande.

KYH Nationellt

KYH Nationellt

KYH – yrkeshögskoleutbildningar Nationellt

Vi utbildar studerande varje år. För nästan alla blir en examen från KYH starten på ett helt nytt och framgångsrikt yrkesliv, med nya kolleger, bättre utvecklingsmöjligheter och nästan alltid bättre lön. Vi vet av erfarenhet att det inte behövs fem...


Läs mer om KYH Nationellt och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Nationellt

Kompetensgallerian Alva Myrdalsgata 4
63186 Eskilstuna


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: