Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av KYH Malmö

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 8 recensioner.

Daniel
En super utbildning som är berikad med kunskap inom energieffektivisering. Man lär sig allt från ventilation till tappvattensystem. Dessutom är lärarna engagerade och väldigt duktiga på att lära ut. Vill du söka denna utbildning? Tveka inte!
KYH Kommentar:
Kul att höra att du uppskattar utbildningen Daniel!
Elev
Bred utbildning med inblick av framtiden. Hög kompetens på både lärare och ansvariga. Man väljer själv hur mycket man tar upp och lär sig. Självstudier är något att rekommendera då utbildningen inte fördjupar sig allt för mycket. Det är som sagt inte obligatoriskt för att få varken jobb eller bra betyg men kanske för en extraordinär karriär.
Cecilia Skött
Jag är nöjd med utbildningen. Hade gärna sett att det fanns lite mer fokus på miljö. Överlag har man fått en bred kunskap om mycket, och LIAn gör att man kan fördjupa sig i det man verkligen intresserar sig för och då samtidigt få en kunskap mer på djupet.
MZ
En välformad specialistutbildning som ger en rik kunskapsbredd inom byggnadsfysik, inneklimat, vvs-system och energieffektivisering. I utbildningen ingår hela 26 veckors LIA ute i näringslivet + 8 veckor examensarbete, vilket ger ovärderliga möjligheter att skapa ett nödvändigt kontaktnätverk för framtiden. Beroende på bakgrund och intresse kan ...
Visa mer
PPE
+ De flesta föreläsarna är engagerade, väldigt kunniga och har en bra erfarenhet att dela med sig av. + Mycket matte (om man nu gillar matte). - Några enstaka kurser kändes väldigt oplanerade. Övrigt: Excel är ett väl använt verktyg ute i branschen. Om du inte kan det, lär dig det. Utbildningen är väldigt intensiv och kräver disciplin d...
Visa mer
Ted
Det är ett stort engagemang och många leenden man möts av i korridorerna. Lärare med stor nypa kunskap - dock vissa som hade behövt slipa på sin pedagogik. Övergripande får utbildningen i sin helhet en stark fyra med motiveringen att inget är perfekt men att man märker att det är det som är målet.
Fredrik
Top notch! Kommer in som en amatör, lämnar som ett proffs!
Thomas
Bred utbildning. kanske lite väl bred tyvärr.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in