Visa studentum.se som: Mobil

Internet of things

KYH Göteborg
Sammanfattning
Yh-utbildning
Göteborg
2 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Startdatum: augusti 2019 - Göteborg
Sista ansökan: 2019-05-17

Internet of things

Är du en prylfantast som ofta tänker på hur du på bästa sätt kan optimera och effektivisera din omgivning med teknologi? Gillar du programmering och hantering av data? Vill du vara med och innovera och leda framtiden till ett samhälle där objekt kommunicerar med varandra för att skapa bättre tillvaro? Med en utbildning i Internet of Things jobbar du med att både hantera och analysera data för att på ett nytänkande och optimerat sätt skapa ett samhälle där olika hårdvaror kommunicerar med varandra för att samspela på bästa sätt.

Så här ser utbildningen ut

Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. I yrkesrollen har du en viktig roll inom utveckling av ny programvara för att säkerställa att den nya tekniken möter de behov människor har på ett tillfredsställande sätt. Du jobbar också både mycket med människor, men också mycket med teknik. Du får kontinuerligt lära dig nya saker och pröva ditt kritiska tänkande i nya sammanhang.

Kurserna i årskurs ett ger dig en gedigen grund inom data, algoritmer och affärsmannaskap. Andra året består dels av 20 veckor LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du åtta veckor examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

Takten på studierna är 100%, ca. 15 timmar i veckan är det undervisning.

Så ansöker du

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du ha gymnasieexamen från Sverige eller annat land med minst godkänt betyg i:

Matematik B / Matematik 2a, 2b, 2c
Engelska B / Engelska 6
Programmering 1

KYH Göteborg

KYH Göteborg

KYH Göteborg – Yrkeshögskolan mitt i centrum

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Vid Järntorget i Göteborg finner du KYHs utbildningsverksamhet med närhet till kommunikationer...


Läs mer om KYH Göteborg och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

KYH Göteborg

Vintergatan 1A
417 58 Göteborg

Tel: 0768852132
www.kyh.se

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.