Visa studentum.se som: Mobil

Träffa och chatta med skolor live på Digitala utbildningsmässan den 7 oktober! Anmäl dig nu 🎓✨

KYH Göteborg

KYH Göteborg 

Vi utbildar studerande varje år. För nästan alla blir en examen från KYH starten på ett helt nytt och framgångsrikt yrkesliv, med nya kolleger, bättre utvecklingsmöjligheter och nästan alltid bättre lön. Vi vet av erfarenhet att det inte behövs fem år på högskolan för att komma dit. För den som inte vill lägga den tiden är en yh-utbildning mycket effektivare. Vår vision är att vi lyckas bidra till att ge alla som börjar hos oss den möjligheten.

Få det som krävs för en anställning 

Drygt hälften har sin första anställning klar redan under studietiden och i stort sett alla har jobb inom 3-4 månader efter examen. Eftersom vårt uppdrag är att säkerställa att du som student får bästa möjliga förutsättningar att hitta ett bra jobb pratar vi med branschföretag som vill anställa studenter varje arbetsdag, året om.

Vi samarbetar med ”våra” branscher på flera sätt. Många av företagen har varit med och startat eller planerat utbildningarna så att de motsvarar vad en nyanställd ska kunna. Många medverkar i utbildningarnas ledningsgrupper och ansvarar för antagning och examination. Flera hundra företag tar emot studenter på LIA varje år. Av dem besöker vi de flesta och pratar om hur vi kan göra utbildningarna bättre. Andra företag håller kurser, lägger ut examensarbeten, ordnar studiebesök eller håller gästföreläsningar. Och ytterligare något hundratal medverkar på våra företagsdagar för att träffa och rekrytera studenter.


Utbildningar

YH-utbildning
Bygg / Anläggning
Byggledare / Anläggningsledare Utbildningsform Längd Ort
Byggproduktionsledare – ROT Klassrum Göteborg
Byggnadsingenjör
Entreprenadingenjör Klassrum Göteborg
Data / IT
Internet of things developer Klassrum Göteborg
Programvarutestare Klassrum Göteborg
Miljö / Hållbarhet
Miljösamordnare - hållbara byggnader Klassrum Göteborg
Solenergiprojektör Klassrum Göteborg

Visa alla

Hitta till utbildaren

KYH Göteborg

Vintergatan 1A
417 58 Göteborg

Tel: 0768852120
www.kyh.se

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.