Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Låtskrivare & Artistutbildning på heltid

Kulturama
Sammanfattning
Konst- och kulturutbildning
Stockholm
80 veckor uppdelat på 4 terminer
Heltid
Studiemedelsberättigad

Om utbildningen

Singer/Songwriter på Kulturama

Låtskrivare & Artistutbildning på heltid

Kulturamas Låtskrivare & Artistutbildning i Stockholm riktar sig till dig som är sångare och skriver egna låtar och som också vill lära sig grunderna inom musikproduktion. Utbildningen ger dig verktyg att förverkliga dina idéer.

Utbildningens innehåll

Utbildningen ingår i den 2-åriga utbildningen Artist, musiker och musikproducent.

Ett eget uttryck

Tyngdpunkten ligger på artistisk utveckling och på att finna ditt eget uttryck. Arbetet med det kreativa skapandet, de egna texterna och musiken och utveckling av själva framförandet kombineras med inspelningsteknik och musikproduktion i studiomiljö fram till inspelning av dina egna sånger. Klassen består av en liten grupp studerande och du undervisas med utgångspunkt från din individuella utgångspunkt men gruppens dynamik och arbete är av stor betydelse för din utveckling.

Under läsåret arrangeras ett antal konserter på Kulturamas scener och/eller på andra scener i Stockholm.

Fördjupning

I slutet av år 1 gör du ett aktivt val om du vill gå hela utbildningen genom att fortsätta år 2. Under år 2 får du fördjupad undervisning att arbetar på en mer avancerad nivå.

Även under år 2 arrangeras ett antal konserter på Kulturamas scener och på andra scener i Stockholm. Kursplanen innehåller också ämnet branschkunskap där du får träffa yrkesverksamma musiker, skivbolagsanställda, boknings- och managementbolag.

Du som redan har avancerade förkunskaper och vill gå vidare till en yrkesutbildning som ger djupgående kunskaper kan söka direkt till Låtskrivare & Artist år 2.

Efter avslutat läsår har du utvecklats som artist och låtskrivare och kan skapa en plattform i branschen eller gå vidare till Musikhögskolor.

En unik skola i Norden

På Kulturama får du möjlighet att etablera samarbeten med likasinnade. Andra talanger som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Här samsas framtidens sångartister, musiker, dansare och skådespelare sida vid sida. Vi är faktiskt den enda skolan i Norden som har alla dessa discipliner samlade under ett och samma tak. Här börjar du bygga ditt nätverk av kontakter som ska stötta, utvecklas och glädjas med dig i framtiden.

För mer information om Låtskrivare & Artistutbildning på heltid, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskaper
Du bör ha skrivit ett antal låtar och tagit sånglektioner och/eller sjungit i band.

Behörighet
Gymnasieskola, gymnasiesärskola eller motsvarande utbildning alt. ha viss yrkeserfarenhet.

Kontakta skolan för information om hur du ansöker. 

Kostnader

Avgift

46 900 kr/termin.

CSN-berättigad med rätt att söka merkostnadslån.

Kulturama

Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar

Din dröm, vår verklighet På Kulturama Konst- och Kulturutbildningar har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida artist. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm! Kulturama är Nordens största skola för estetiska utbildningar och...


Läs mer om Kulturama och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Låtskrivare & Artistutbildning på heltid

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Låtskrivare & Artistutbildning på heltid från Kulturama, fyll i följande uppgifter: