Visa studentum.se som: Mobil

Diplomutbildning Coachande ledarskap

Koordinata
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
3-4 månader
Deltid, distans
Icke studiemedelsberättigad
12 500 SEK inkl. moms
Startdatum: Flexibel - Distans
Sista ansökan: Löpande antagning
Coachande Ledarskap

Diplomutbildning Coachande ledarskap

Coachande Ledarskap

Bli en vinnande ledare genom denna omfattande ledarskapsutbildning som berör ett coachande förhållningssätt, verksamhetsutveckling genom ökad motivation, samt drivkraft genom att implementera ett nytt perspektiv på de anställdas potential.

Övervinn onödiga hinder genom ökad medvetenhet och reflektion i relationen till medarbetare. Dagens medarbetare kräver mer av sitt arbete vilket betyder att dagens ledare också behöver vara mer. I denna utbildning får du nya insikter i vad ledarskap faktiskt innebär och hur ett coachande förhållningssätt kan skapa motivation och drivkraft på arbetsplatsen. Vidare fokuserar utbildningen på ledarens nödvändiga balansgång mellan coach- och ledarrollen.

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lär plattformen. Allt kursmaterial ingår.

Så ansöker du

När startar utbildningen?

Ledarskapsutbildningen går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till allt material under hela studietiden.

Vilka behörighetskrav finns för denna utbildning?

För denna ledarskapsutbildning krävs inga förkunskaper. Vi tror att detta är ett utmärkt val för dig som står i en ledarroll på din arbetsplats, eller dig som avser arbeta som ledare i framtiden.

Ångerrätt

Vad händer om jag har synpunkter på utbildningen?

För att du som student ska bli så nöjd som möjligt är vi öppna för all feedback och välkomnar dig att kontakta oss. På Koordinata är vi medvetna om att alla har olika lärostilar och vill tillmötesgå dina behov som student. Enligt distansavtalslagen har du som konsument även 14 dagars ångerrätt och kan under denna tid lämna återbud om du upplever att utbildningen inte uppfyller dina förväntningar

Kostnader

Kan jag dela upp betalningen?

Självklart, du väljer mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.

Koordinata

Koordinata

På Koordinata är vi passionerade över information, coaching och kommunikation och erbjuder utbildningar för yrkesroller där detta är väsentligt; Ledarskap, digitalt arbete, i hållbarhetsfrågor, projekt, och försäljning, samt i coaching för bättre hälsa. Vi vill även skapa förutsättningar för ett...


Läs mer om Koordinata och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning Coachande ledarskap

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om Diplomutbildning Coachande ledarskap via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.