Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Diplomerad marknadsförare

Koordinata
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Välj själv vilken takt du vill studera
Deltid, distans
Icke studiemedelsberättigad
14 900 SEK inkl. moms
Distans
Startdatum: Flexibel - Distans
Sista ansökan: Löpande antagning
Diplomerad Digital Strateg

Diplomerad marknadsförare

Vad är det som fångar någons blick? Hur väcks intresse? Vilka kunder kan du nå via sociala medier? På vilket sätt bör de digitala kanalerna användas?

Om du är intresserad av kommunikation, information och marknadsföring så är detta utbildningen för dig. Här har du möjlighet att använda dig av din kreativitet och fördjupa dig inom strategier för att stärka varumärken, kommunicera med företags intressenter och tydliggöra tjänster och produkter som erbjuds.

Vad får du lära dig?

Denna utbildning ger även teoretiska kunskaper inom digital marknadsföring, samt diskuterar både fördelar och nackdelar med användningen av dem. Digitala kommunikationskanaler blir allt mer avgörande för företags existens. Samtidigt ligger en utmaning i att i ett enormt informationsöverflöd använda relevanta och effektiva strategier för att bryta genom sorlet av alla som vill göra sig hörda på Internet.

Utbildningens upplägg

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lärplattformen. Under studietiden ska du som student sammanfatta dig i ett övergripande PM och ett projektarbete.

Kursinnehåll

  • Marknadsföringens grunder
  • Marknadsföringsstrategier
  • Hur marknader förändrats på grund av digitaliseringen
  • Hur köpbeteenden påverkas
  • Hur digitala kanaler bäst kan användas
  • Särskilda strategier för den digitala marknaden
  • Att planera för digitala marknadsföringsinsatser

Så ansöker du

Vilka behörighetskrav finns för denna utbildning?

För utbildningen till digital strateg krävs inga förkunskaper. Du bör dock ha viss förståelse för sociala medier, tillgång till dator och goda kunskaper i svenska för att kunna ta till dig av kursmaterialet.

När startar utbildningen?

Utbildningen till Diplomerad marknadsförare går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.

Du registrerar dig på utbildningens webbsida.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till allt material under hela studietiden.

Kostnader

Går utbildningen att delbetala?

Självklart, du väljer mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.

Koordinata

Koordinata

På Koordinata är vi passionerade över information, coaching och kommunikation och erbjuder utbildningar för yrkesroller där detta är väsentligt; Ledarskap, digitalt arbete, i hållbarhetsfrågor, projekt, och försäljning, samt i coaching för bättre hälsa. Vi vill även skapa förutsättningar för ett...


Läs mer om Koordinata och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: