Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Kina-terapi Skolan

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 11 recensioner.

Sabina
(5)
Kim
(4)
Väldigt bra kurs. Bra information om vad Quigong är och vad det har för syfte. Läraren var duktig på att lära ut. Jag utöver detta varje dag sedan dess. Ett enda litet minus var det tilltugg som erbjöds. Frukt, grönsaker och nötter i all ära men en jättestor skål med godis (Lion bars) kändes inte riktigt som att det hörde hemma i sammanhanget...
Visa mer
Carina
(4)
Kursen var givande och intressant. Ledarna var kunniga, uppmärksamma och uppmuntrade till frågor. Stämningen var trevlig och avslappnad.
Kursdeltagare
(3)
Hade nog större förväntningar på kursen då jag antog att det skulle vara mer teori blandat med olika praktiska övningar. Samtidigt bra med repetitioner för att få in programmet.
Tony Olsson
(4)
+ Bra kurs ,bra lärare - vet inte vad som var dåligt.
Julius L.
(5)
Efter man gått igenom teorin finns även möjlighet till praktiska övningar som gör att man lärs sig snabbt. En skola som jag rekommenderar alla.
Frida
(5)
Intressant kurs där vi både fick lära oss lite teori och bakgrund till qigongformen och att lära oss genomföra den helt på egen hand. Ett mycket bra verktyg att använda hemma eller var du än befinner dig (eftersom du även kan göra den enbart mentalt om du vill). Det bästa var att jag efter kursens gång lärt mig hela serien utantill och direkt ku...
Visa mer
Sabina Billeqvist
(5)
Allt var bra.
Maytham Abbud
(5)
Jag var orolig om jag ska börja studera tkm och tänkte att det ska inte funka pga min läkare utbildning från hemlandet men nu faktiskt jag ångrar mig att jag har inte börjat tidigare. Jag har förskat mycket vilken skola ska jag välja och läst mycket om alla skolor som har tkm och med gott samvete vill jag rekommendera kina-terapi skolan till er...
Visa mer
Maria
(4)
Bra instruktör. Enkla men kraftfulla övningar. Svårt i början att komma ihåg alla moment men efter övning så sitter dom!
Em
(4)
Hej, jag trivs och anser denna utbildning är väldigt passande för mig då jag inte alltid kan delta men det finns möjligheter att ta in info, materialet på annat sätt .
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in