Visa studentum.se som: Mobil

plugga i Vietnam

Vietnam är under snabb utveckling och ett spännande land att studera i. Med nya möjligheter, fascinerande tillväxt och konstant förändring är det svårt att föreställa sig ett bättre ställe att studera på. Vietnam erbjuder dagligen exempel på utveckling och förändring.

Matkulturen i Vietnam

En av höjdpunkterna med att leva i Vietnam är maten. Det finns närmare femhundra traditionella vietnamesiska rätter. Maten är ofta utsökt lagad och är mycket prisvärd. 

På senare tid har det dykt upp lite finare vietnamesiska restauranger i storstäderna och det finns gott om enklare krogar och även ett stort utbud av fransk, italiensk, japansk och koreansk mat. Restaurangerna har inga fasta öppettider utan de flesta håller öppet större delen av dagen och långt in på nätterna. Det finns gott om ställen som säljer god och billig mat på gatan både i Ho Chi Mihn-staden och i Hanoi.

Nöjen att utforska på din fritid

Ho Chi Mihn-staden och Hanoi har ett brett utbud av biografer, kaféer, restauranger och barer där du kan träffa och umgås mer lokalbefolkningen. Det finns också många intressanta gallerier och museer i båda städerna.

Klimatet

Vietnam har olika typer av klimat beroende på landets storlek och utsträckning. Hela landet är tropiskt eller subtropiskt men lokala variationer förekommer. 

I Ho Chi Mihn-staden finns två årstider; en torr och en regnig. Under regnperioden från maj till oktober är det korta men kraftiga regn varje dag. Temperaturen är i genomsnitt 30 grader. Torrperioden löper från november till april. Under den tiden är vädret som bäst och temperaturen kring 33 grader.

Hanoi har fyra årstider. Vintern är från december till februari och temperaturen kan sjunka till under tio grader. Hösten är en behaglig tid i Hanoi och löper från september till november. 

Boende för studenter

Det finns många olika boendealternativ till överkomliga priser. Studenter kan välja att bo i guest houses som innebär att man hyr ett möblerat rum med AC och tv. Vissa studenter delar ett hus med andra studenter. 

Hur säkert är det att åka till Vietnam?

Vietnam låter som en exotisk och mystisk destination för många som aldrig besökt landet. Vissa föräldrar till internationella studenter känner bara till kriget som ägde rum mer än 30 år sedan och är oroliga att landet är farligt. Men Vietnam är idag ett helt annat land än under krigsåren.


För mer information om KILROY - Plugga i Vietnam, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Ekonomi Ort Snittbetyg
RMIT Vietnam Flera orter (2)
RMIT Vietnam, ekonomi Ho Chi Minh city
Media / Kommunikation
RMIT Vietnam, kommunikation Ho Chi Minh city

Visa alla

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Vietnam

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Vietnam


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se


Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i Vietnam via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.