Visa studentum.se som: Mobil

University of California - Berkeley, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
San Francisco
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - San Francisco
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

University of California - Berkeley, ekonomi

University of California Berkeley Extension grundades 1891 och är en del av University of California Berkeley. UC Berkeley blir regelbundet rankat som ett av de allra bästa universiteten i USA på grund av sina akademiska bedrifter inom en rad olika områden. I norra Kalifornien ligger många äventyr inom nära räckhåll!

Varför studera vid University of California Berkeley Extension?

Vill du förutom att studera utomlands få praktisk erfarenhet är UC Berkeley rätt ställe för dig, här kan du kombinera din utbildning med en praktikplats. Med ett International Diploma Program från UC Berkeley Extension har du stora förutsättningar att bli framgångsrik inom affärsvärlden. På kortare tid än ett MBA- program kan du få en utbildning som kombinerar akademisk teori med praktiska tillämpningar i ett amerikanskt företag.

UC Berkeley ligger i Berkeley, San Francisco Bay Area, bara 20 minuter från den stora staden San Francisco. Studentlivet i Berkeley är fyllt med kunskap, en blomstrande konstplats och en kulturell och kreativ mångfald. Det finns alltid något kul att göra här, från konserter och festivaler till sportevenemang!

Campus

The UC Berkeley Extension Building ligger endast några kvarter ifrån UC Berkeley campus i hjärtat av downtown Berkeley. UC Berkeley campus är enormt, med massor av sport faciliteter, klubbar, bibliotek och studentboenden. Dina boendealternativ beror på dina intressen, preferenser och budget. Välj mellan att bo på ett sprudlande korridorsboende på campus, njut av självständigheten i en privat eller delad lägenhet, eller välj det mer familjära hos en värdfamilj.

Vad kan jag studera vid University of California Berkeley Extension?

Ett "International Diploma Program" är ett avancerat program på postgraduate nivå. Du måste ha slutfört en Kandidatexamen innan du påbörjar dina studier på UC Berkeley Extension. Programmet ger dig ett mer intensivt och koncentrerat program än en traditionell utbildning. 

Studera ekonomi på University of California Berkeley

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på University of California Berkeley är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism, eller resurshantering? 

University of California Berkeley är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Ekonomiutbildning i USA

Typiska ämnen att studera inom ekonomi i USA är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För att bli antagen krävs att du har en kandidatexamen från en högskola eller ett universitet, och att du har över medel i alla kurser. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet. 

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Kostnader

CSN-berättigande.

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of California - Berkeley, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om University of California - Berkeley, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.