Visa studentum.se som: Mobil

Santa Monica College, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Santa Monica
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - Santa Monica
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Santa Monica College, ekonomi

Läs en termin eller två i solen eller påbörja dina framtida studier vid ett community college. Populära Santa Monica College (SMC) i Kalifornien erbjuder många spännande kurser till konkurrenskraftiga priser och med goda transfermöjligheter vidare till amerikanska universitet! 

Varför studera vid Santa Monica College?

SMC är en skola där lektionerna hålls i små klasser, detta ger varje elev mycket personlig uppmärksamhet och vägledning. SMC s huvudcampus ligger bara tjugo minuter från centrum med restauranger, caféer och bra shopping. Där hittar du också Santa Monica Pier med ett litet nöjesfält och den härliga stranden strax intill. Det är inte heller långt till kärnan av livliga Los Angeles!

Du kommer inte att bli uttråkad när du studerar på Santa Monica College. Här finns aktiviteter för alla! Från pilates och yoga till de många restaurangerna och kaféerna som du kan upptäcka tillsammans med dina nya klasskompisar.

Campus

Santa Monica College har ett stort campus i centrala Santa Monica ca 3,5 km från Santa Monica Beach och ca 6 km från Venice Beach. På campus finns gott om service i form av serveringar, bokhandel, pool, bibliotek, fitness center och studenthälsovård. Skolans Transfer Center hjälper dig som vill transferera till ett amerikanskt universitet och ta en bachelor's degree.

Det finns inget studentboende på campus, men i Los Angeles finns flera privata studentboenden och studentlägenheter. Våra studenter bokar vanligtvis ett tillfälligt boende (t ex ett hostel) under de första veckorna och hittar sedan ett mer permanent boende på plats i LA. Santa Monica College har ett Housing Office som kan hjälpa till på plats med att förmedla kontakter till hyresvärdar och andra studenter som söker boende.

Vad kan jag studera på Santa Monica College?

Som internationell student kan du studera en eller två terminer utomlands. Du kan också ta en associate, vilket är dom två första åren av en kandidat som du sedan kan slutföra genom en transfer på ett amerikanskt universitet. Skolan erbjuder såväl akademiska kurser som yrkesinriktade program.

Ekonomiutbildning på Santa Monica College

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på Santa Monica College är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism, eller resurshantering? 

Santa Monica College är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Studera ekonomi i USA

Typiska ämnen att studera inom ekonomi i Santa Monica är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För att bli antagen till en utbildning på Santa Monica College krävs att du har ett avgångsbetyg från gymnasiet, men vissa undantag kan göras. Alla nya studenter måste skriva assessment test i engelska och matematik i samband med terminsstart, så du behöver inte skriva något språktest i samband med att du ansöker.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Kostnader

CSN-berättigande.

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Santa Monica College, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Santa Monica College, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.