Visa studentum.se som: Mobil

Santa Barbara City College, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Santa Barbara
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - Santa Barbara
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Santa Barbara City College, ekonomi

Har du drömmar om att studera i USA är Santa Barbara City College ett ypperligt alternativ. SBCC är ett väldigt populärt college bland både internationella och amerikanska studenter, att det har ett fantastiskt läge vid havet i soliga Kalifornien gör det inte direkt sämre. SBCC är ett bra val oavsett om du vill studera ett helt program eller bara en till två fristående terminer utomlands!

Varför studera vid Santa Barbara City College?

Santa Barbara ligger i soliga Kalifornien på västkusten i USA, bara 1,5 timme från Los Angeles. Staden har 90 000 invånare och är en fantastisk plats att både bo och plugga i! Skolan har ett fantstiskt läge, omgiven av berg, stränder och värme. Från skolbänken har du dessutom utsikt över Stilla Havet!

Campus

SBCC har en bostadskoordinator som hjälper internationella studenter med tips och råd om bostäder. Det finns inget studentboende på campus, men flera typer av studentlägenheter och boende i värdfamilj runt om i staden. Det finns gott om boende, både nära skolan och lite längre avstånd, men då är det enkelt att ta sig med buss.

SBCC:s campus ligger vackert mellan bergen och havet med utsikt över Stilla havet. Med sitt centrala läge längs kusten är det en härlig blandning av rural och urban miljö i Santa Barbara. Det tar ca 90 minuter att köra till Los Angeles och 6 timmar till San Francisco från Santa Barbara City College campus.

Det finns över 50 aktiva studentföreningar/klubbar vid SBCC. Att gå med i någon studentförening eller –klubb är ett bra sätt att träffa nya människor och vara en del av campuslivet. Studentföreningarna/klubbarna kan ha fokus på allt från international business, art, theatre, music till sports. Det ska inte vara några svårigheter att hitta något inom ditt intresseområde.

Vad kan jag studera vid Santa Barbara City College?

Santa Barbara City College erbjuder såväl akademiska utbildningar, till exempel inom ekonomi, men även yrkesinriktade program. Du kan välja att antingen läsa en associate degree, de två första åren av en kandidat eller läsa fristående kurser i 1-2 terminer. 

Studera ekonomi på Santa Barbara City College

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på Santa Barbara City College är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism, eller resurshantering? 

Santa Barbara City College är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Ekonomiutbildning i USA

Typiska ämnen att studera inom ekonomi i USA är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För att bli antagen till SBCC krävs att du har ett avgångsbetyg från gymnasiet, men vissa undantag kan göras. För att studera på SBCC ska du ha fyllt 18 år vid studiestart.

Alla nya studenter skriver Assessment tests i engelska och matematik i samband med terminsstart, så du behöver inte skriva något språktest i samband med att du ansöker.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Kostnader

CSN-berättigande.

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Santa Barbara City College, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Santa Barbara City College, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.