Visa studentum.se som: Mobil

Santa Barbara City College

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Santa Barbara
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - Santa Barbara
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Plugga en termin eller en utbildning i en av världens vackraste städer! Populära Santa Barbara City College (SBCC) i Kalifornien erbjuder många högaktuella kurser till bra priser. 

Varför ska du studera på SBCC?

Har du drömmar om att studera i USA är Santa Barbara City College ett ypperligt alternativ. SBCC är ett väldigt populärt college bland både internationella och amerikanska studenter, att det har ett fantastiskt läge vid havet i soliga Kalifornien gör det inte direkt sämre. 

5 goda skäl att studera vid Santa Barbara City College:

 1. Sitt läge: Strand, berg, sol och värme 
 2. Campuset har en fager vy över Stilla Havet
 3. Små klasser, det är i genomsnitt 28 studenter i varje klass
 4. Efter studerat till en Associate degree finns goda chanser att göra en transfer till University of California och andra universitet i USA
 5. Det finns gott om studentföreningar och –klubbar, upp till ett 50-tal med fokus på allt från äventyr till design. Saknar du en förening med visst tema kan du alltid starta en egen 

Vad kan du studera vid Santa Barbara City College? 

Du kan välja bland mer än 80 högskoleprogram och mer än 50 certifikatprogram. Som internationell student vid SBCC kan du läsa:  

 • Study Abroad:  Du har flera ämnesområden att välja bland och läster en till två fristående kurser.
 • Associate Degree: De första två åren av en fyraårig Bachelor's degree. Efter två år transfererar du till ett universitet i USA där du läser de sista två åren.

Du har ett blandat utbud ämnen du kan välja bland:  

 • Business
 • Psychology
 • Graphic design
 • Photography
 • Journalism
 • Global studies
 • Film & TV.

Studentlivet i Santa Barbara

Santa Barbara ligger i soliga Kalifornien på västkusten i USA, bara 1,5 timme från Los Angeles. Staden har 90 000 invånare och är en fantastisk plats.

Santa Barbara är en härlig studentstad, både Santa Barbara City College och UC Santa Barbara ligger här. Det finns även gott om utomhusaktiviteter, shopping, flera schysta restauranger och ett härligt nattliv. Staden har ett fantastiskt läge mellan bergen och havet – en plats som har allt det bästa av Kalifornien; konst & kultur i en urban miljö blandat med en trygg småstadskänsla.

Campus

SBCC:s campus ligger vackert mellan Bergen och havet med utsikt över Stilla havet. Med sitt centrala läge längs kusten är det en härlig blandning av rural och urban miljö i Santa Barbara. 

Det finns över 50 aktiva studentföreningar/klubbar vid SBCC. Att gå med i någon studentförening eller –klubb är ett bra sätt att träffa nya människor och vara en del av campuslivet. Studentföreningarna/klubbarna kan ha fokus på allt från international business, art, theatre, music till sports. 

Boende

SBCC har en bostadskoordinator som hjälper internationella studenter med tips och råd om bostäder. Det finns inget studentboende på campus, men flera typer av studentlägenheter och boende i värdfamilj runt om i staden. 

Så ansöker du

För att bli antagen till SBCC krävs att du har ett avgångsbetyg från gymnasiet, men vissa undantag kan göras. För att studera på SBCC ska du ha fyllt 18 år vid studiestart.

Engelskkunskaper

Alla nya studenter skriver Assessment tests i engelska och matematik i samband med terminsstart, så du behöver inte skriva något språktest i samband med att du ansöker.

Ansökan

Santa Barbara City College (SBCC) har löpande antagning. Hör av dig till KILROYs studievägledare om du är intresserad av att studera vid SBCC. 

Kostnader

Kostnaden för att studera vid Santa Barbara City College kan variera beroende på studienivå och kurs/program. Kontakta KILROYs studierådgivare för information om mer exakta priser i enlighet med din önskade studiegång.

CSN

Samtliga universitet och college som KILROY representerar är ackrediterade och godkända av Centrala Studiestödsnämnden (CSN).

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Santa Barbara City College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Santa Barbara City College via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.