Visa studentum.se som: Mobil

San Diego State University, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
San Diego
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - San Diego
Öppet hus
2019-09-14

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

San Diego State University, ekonomi

Studera och bo i en av de mest attraktiva städerna i USA! Att studera i San Diego ger dig en helt otrolig upplevelse och du kan välja att studera en termin eller två. Universitetet ligger centralt i stan och på bekvämt avstånd finns härliga sandstränder, surfspots och häftiga Mexiko. San Diego State University är ett populärt universitet med vackert campus och ett levande studentliv!

Varför studera vid San Diego State University?

Varför skulle du inte vilja studera i San Diego? SDSU-campus är först och främst nära dom vackraste stränderna i södra Kalifornien, som La Jolla, Coronado och Mission Beach. För det andra regnar det (nästan) aldrig i södra Kalifornien. San Diego är idealiskt om du gillar att sola, surfa, åka skridskor, mountainbike, beachvolleyboll och alla andra utomhussporter. Det är inte för ingenting att staden också kallas "America's finest".

Förutom sol erbjuder San Diego State University utmärkt utbildning. Med mer än 33 000 studenter är SDSU det största universitetet i San Diego och det tredje största i Kalifornien och är mycket högt rankat bland universiteten i USA. Det är också det äldsta och största i San Diego och bland de tredje största i hela Kalifornien. ALI-programmen är nationellt erkända och ackrediterad av WASC (The Western Association of Schools and Colleges).Universitetet erbjuder kurser inom ett stort antal områden, till exempel ekonomi.

Campus

Förutom det stora utbudet av kurser kan du också ta del av det pulserande studentlivet på San Diego State University. Universitetet erbjuder bra idrottsmöjligheter och ett flertal studentorganisationer och -klubbar att gå med i. Du klan lära känna mycket nya människor genom att engagera dig eller delta i aktiviterna på det internationella studentcentret.

Det idylliska campusområdet ligger endast 10 minuter från södra Kaliforniens vackraste stränder. Genom det universitetsägda Mission Bay Aquatic Center, har du tillgång till olika aktiviteter, som surfing och vattenskidåkning. På campus finns även andra faciliteter som gym, bibliotek, butiker, caféer m.m.

Vad kan jag studera vid San Diego State University?

Som internationell student kan du välja mellan många olika kurser och inriktningar på SDSU. Universitetet erbjuder fler än 3000 kurser inom drygt 80 olika ämnesområden, till exempel ekonomi. Studenter har två grenar att välja på, SDSU General Courses Program eller SDSU Business courses program. 

Studera ekonomi på San Diego State University

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi på San Diego State University är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism, eller resurshantering? 

San Diego State University är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Ekonomiutbildning i USA

Typiska ämnen att studera inom ekonomi i USA är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Kostnader

CSN-berättigande.

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: San Diego State University, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om San Diego State University, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.