Visa studentum.se som: Mobil

Hawaii Pacific University, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Honolulu, Kaneohe
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

Hawaii Pacific University, ekonomi

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. HPU är ett globalt universitet med lärare och studenter från hela världen. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön.

Varför studera vid Hawaii Pacific University?

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön!

Hawaiis befolkning är kända för sin vänlighet och det är inte ovanligt att du får en ny kompis på bussen eller i hissen. Dessutom studerar du här med studenter från hela världen så du kommer bygga dig ett globalt nätverk som är värdefullt i framtiden.

Placeringen av HPU på ön Oahu, Hawaii i mitten av Stilla havet är idealisk för studier inom marinvetenskap eller oceanografi. Universitetet är anslutet till Oceanic Institute - ett stort forskningscentrum med specialisering inom marinbiologi, vattenbruk, bioteknik och förvaltning av marina resurser.

Campus

Universitetet ligger på den mest befolkade ön Oahu och består av två vackra campusområden. Huvudcampuset ligger mitt i centrala Honolulu och universitetet har nära samarbeten med många av de lokala företagen. En dryg mil bort ligger det andra campusområdet, Loa campus, som en grönskande oas. Detta campus inhyser också skolans marinbiologiska centrum.

HPU erbjuder många idrottsmöjligheter inom tennis, basket, amerikansk fotboll och simning. På fritiden kan studenter också roa sig med aktiviteter som surfing, dykning, beachvolleyboll och golf.

Hawaii Pacific University erbjuder studentboende på och utanför campus. På Loa campus bor främst förstaårsstudenter i korridor i dubbel- eller trippelrum. För de studenter som har lektioner i Honolulu finns en gratis busslinje mellan campusområdena. Mitt i Honolulu tillhandahåller HPU också nyrenoverade, möblerade studentlägenheter med kokvrå och toalett för 1, 2 eller 3 personer.

Vad kan jag studera vid Hawaii Pacific University?

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar. Du kan välja att studera på kandidat- eller masternivå. Om du inte tänkt stanna så länge kan du välja att bara läsa 1-2 terminer utomlands. 

Så ansöker du

Kraven på språkkunskaper i engelska beror på vilken typ av kurs eller program du söker. Om du har höga betyg i engelska från gymnasiet kan det vara tillräckligt, men ibland ställs också krav på ett officiellt engelsktest.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Studera ekonomi

Studera ekonomi utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hawaii Pacific University, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se


Mer information

För att få mer information om Hawaii Pacific University, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.