Visa studentum.se som: Mobil

California State University Monterey Bay, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Monterey
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

California State University Monterey Bay, ekonomi

California State University, Monterey Bay (CSUMB) är beläget nära stränderna i vackra Monterey Bay. Monterey ligger vid kusten mitt i Kalifornien, endast två timmar söder om San Francisco. Läget ger studenter möjlighet att uppleva vardagen i ett mindre samhälle, samtidigt som andra populära, större besöksmål finns i närheten.

Varför studera vid California State University Monterey Bay?

CSUMB är en del av California State University (CSU)-systemet, som med sina 23 olika universitet är en av de största sammanslutningarna för högre utbildning i USA och är ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges. Universitetet erbjuder ett stort antal program i en välkomnande studiemiljö. Studenter kan delta i många olika universitetsklubbar och aktiviteter, och göra utflykter både i staden Monterey och till övriga Kalifornien.

Campus

Studentorganisationen OSU, the Otter Student Union, erbjuder många event och aktiviteter för skolans studenter och det finns fler än 50 olika klubbar och föreningar att engagera sig i. Möjligheten finns också att på fritiden idrotta i något av skolans klubblag - rugby, segling, lacrosse och kampsport är bara några av alla aktiviteter du kan engagera dig i. Universitetets Aquatic Center erbjuder en 25-metersbana för simning och studenter kan träna vattenaerobics och dykning. I Otter Sports Center finns idrottshallar för bl a racketsport och ett gym. Genom Outdoor Rec Center kan studenter hyra utrustning för utomhusaktiviteter som camping, surfing och bergsklättring.

Internationella studenter som ansöker till skolan innan utsatt deadline garanteras studentboende på campus, antingen i korridorsboende eller i studentlägenhet. Det finns ett antal matställen på campus, och möjligheten finns också att lägga till måltider i studentboendet. Många internationella studenter väljer att bo i det som heter North Quad på campus. För dem som vill går det även att leta boende på egen hand utanför campus.

Vad kan jag studera vid CSUMB?

California State University Monterey Bay erbjuder ett brett utbud av kandidat- och masterprogram samt fristående kurser för dig som bara vill stanna 1-2 terminer. 

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 
Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera ekonomi

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University Monterey Bay, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om California State University Monterey Bay, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.