Visa studentum.se som: Mobil

Berkeley College, ekonomi

KILROY - Plugga i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
New York
Varierande
Studiemedelsberättigad
Öppet hus
2019-09-14

Berkeley College, ekonomi

För dig som är intresserad av att studera Business, Fashion Marketing and Management eller Interior Design erbjuder Berkeley College studieupplevelser utöver det vanliga. Här kan du studera mitt på Manhattan i New York City eller på landet i New Jersey. Det är du som väljer! 

Varför studera vid Berkeley College?

Berkeley College har ett vackert läge. New York är verkligen en stad som aldrig sover och här finns något för alla! Beläget mellan 5th Avenue och Madison Avenue är Berkeley College den perfekta universitetet för att studera mode och marknadsföring, till exempel. Om du vill studera i en lugnare miljö kan du också välja Berkeley College campus i White Plains, New Jersey.

Du får utbildning i små klasser på cirka 15 studenter per klass med mycket personlig vägledning. Tidsplaneringen är också mycket flexibel, du kan ta lektioner på morgonen, på eftermiddagen och på kvällen. Möjligheten att göra praktik under kursen erbjuder ett unikt tillfälle att få en värdefull arbetslivserfarenhet.

Campus

Med närhet till all kultur som New York erbjuder har du aldrig en tråkig stund. Det gäller bara att planera in allt så att du hinner med både skolarbetet och lockelserna utanför klassrummet!

Om du istället vill ha ett litet lugnare tempo är New Jersey något för dig. Här kan du välja på tre olika campus (observera att Interior Design-programmet endast kan läsas på Bergen Campus i New Jersey). New Jersey ligger norr om New York och du kan lätt ta dig in till Manhattan med buss eller tunnelbana/tåg.

Vid Garret Mountain samt White Plains campus finns studentboenden. Berkeley kan också hjälpa till med tips och råd om hur du hittar boende i New York-området!

Vad kan jag studera vid Berkeley College?

Berkeley College har tvååriga och fyraåriga utbildningar på kandidatnivå

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen vid Berkeley Collage University måste du ha avslutat gymnasiestudier.
Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera ekonomi

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Vad sägs om företagsstudier i Beijing, turism på Hawaii eller resurshantering i Australien? Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management

KILROY - Plugga i USA

KILROY - Plugga i USA

Varför ska du studera i USA?

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska...


Läs mer om KILROY - Plugga i USA och visa alla utbildningar.

Öppet hus

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Berkeley College, ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Berkeley College, ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.