Visa studentum.se som: Mobil

studera i USA

En examen från ett amerikanskt universitet kallas ofta för "Världens bästa utbildning". Det ligger mycket i det, men det finns över 3 500 universitet och college bara i USA så det kan ibland vara svårt att veta vad man ska välja. Studera i USA med KILROY!

Varför ska du studera i USA?

Äventyrliga människor från hela världen har i hundratals år besökt USA med förhoppningar och drömmar i bagaget. USA är Hollywood, McDonald's och folklig kultur, men också mycket, mycket  mer. Landet erbjuder en vild, orörd och helt annan karaktär än vi är vana vid från Europa.

Amerikanska läroanstalter håller en mycket hög standard och ger dig stora möjligheter att på din fritid utöva din favoritsport eller hobby. I USA du kan ofta se ett omvänt jantelov, större valfrihet och fler alternativ än någon annanstans i världen. KILROY kan även hjälpa dig att boka billiga och flexibla flygbiljetter med studentrabatt!

En aktiv fritid i USA

Oavsett hur du vill spendera din fritid, kommer du att hitta möjligheter i USA. Du kan spela golf eller cykla, surfa eller paddla kajak, dyka eller klättra i berg, prova forsränning eller spela tennis, det är bara en bråkdel av möjligheterna. USA erbjuder också köpcentrum och nöjesparker av enorma proportioner. Amerikansk populärkultur har starkt präglat hela världen särskilt genom musik och filmer.

Studienivåer

Det finns många olika studiealternativ i USA. Du kan studera både på Undergraduate och Postgraduate nivå vid universiteten. Du kan också läsa fristående kurser under en eller två terminer som så kallad Study Abroad-student. Bachelor's degree är i USA fyra år.

Community College?

Om du vill kan du påbörja din akademiska examen genom att studera vid ett Community College. Du kan där läsa en tvåårig Associate degree för att sedan fortsätta till ett universitet på din väg till en Bachelor's degree. Ett Community College har ofta betydligt lägre terminsavgifter än ett universitet.

Språkkunskaper

KILROY education har utformat specialavtal för sökande från Sverige med de flesta av deras samarbetspartners. Kan du uppvisa betyg 4/VG i Engelska A + B från gymnasiet räcker det som bakgrund för högre studier, undantaget är en del Undergraduate- och Postgraduateutbildningar där ett officiellt språktest krävs.

Kontakta KILROY för ytterligare information!


För mer information om KILROY - Plugga i USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i USA

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i USA

36830

Tel: 0771-545 769
education.kilroy.se


Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i USA via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.